• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Obojętny dzień cyklu, ważne, żeby badanie było zrobione w miarę na świeżo bez zbędnego transportu między placówkami - wtedy wynik lubi się zmniejszać.
Pamietajcie, że samo w sobie AMH nie jest badanie idealnym - są kobiety, które mają skrajnie niski wynik i mogą zajść w naturalna ciążę, a są takie których wynik jest w normie a i tak jest problem. To badanie ocenia ilość na dany moment, nie ich jakość 😁 dodatkowo prawidłowa suplementacja może podnieść wynik, ale ważniejsze niż cyferki na wyniku jest prawidłowy obraz jajników w USG 🥰
No właśnie, mimo że robiłam AMH w punkcie przy laboratorium w Szczecinie, to moja próbkę wysłali do Gdyni... A byłam świecie przekonana że zrobią ja na miejscu, najwidoczniej nie mają tu sprzętu do tego. Następnym razem zrobie w klinice...

Sikam na te owulaki i cały czas bladziochyy, a wg apki niby powinna być jutro 🤷🏻‍♀️ ale może coś tam się pokiełbasiło po tym poronieniu, najgorzej że w piątek wyjeżdżamy do rodziców 😅

Sikam na te owulaki i cały czas bladziochyy, a wg apki niby powinna być jutro 🤷🏻‍♀️ ale może coś tam się pokiełbasiło po tym poronieniu, najgorzej że w piątek wyjeżdżamy do rodziców 😅
U mnie powinien być 15 i teoretycznie miałam śluz i wgl a się okazuje że jednak miałam dopiero wczoraj zgodnie z owulakami i kolejnym przypływem śluzu no i jak też się okazało progesteronem który wskazywał poziom jak przy owulacji 😅😅

Ostatnio mamy ciężkie dni z mężem. Chyba ostatecznie zdecydowałam, że jednak nie chcę drugiego dziecka. Mąż jest za bardzo zafiksowany na punkcie pracy i na prawdę ostatnio nie widzę u niego przestrzeni na wychowywanie znowu niemowlaka, a nie chcę zostać z tym wszystkim sama....
W tym miesiącu starania były tylko raz, w 11 dc więc mam nadzieję że to nie był złoty strzał... Wam życzę dwóch kreseczek, a u mnie trzymajcie kciuki żeby jednak nic z tego nie było 🤦🏻‍♀️

U mnie w tym cyklu owulaki były blade aż do 14 dc. Wg apki powinna być w 17 dc, inna pokazywała 16 dc. 15 dc zrobiłam test o 13, bo bardzo mocno czułam jajnik i już wtedy była mocna kreska, a gdy powtórzyłam wieczorem była już bardzo mocna, w nocy ból jajnika myślę, że owulacyjny. 16 dc już znów bladzioch :) więc to była szybka akcja na testach, może u Ciebie będzie podobnie? ☺️

reklama
Dobry! Chcialabym wpisac jeszcze jakies serduszka w lutym, nie zebym naciskala, ale… :D

@taisiya u mnie rosna dopiero dzien przed, tak sa bladziochy i to z wartosciami 0.1-0.2 wiec.. :D dzien/dwa przed nawet maleja do wartosci setkowych i pozniej wybija :D az mi dziwnie, ze nie sikam w tym cyklu :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry