@Mokra_kurka trzymam kciuki! Oby ładnie ciemniała i wszystko było okej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zamiast palca jest patyczek higieniczny wkładany tak by zobaczyć czy śluz nie jest podbarwiony.Ale co Ty z tym patyczkiem robiszz![]()
Wow! GratulacjeU mnie luty odczarowany - dostałam pracę. W dodatku w takiej odległości jak sobie marzyłam. I jeszcze w której jest możliwy rozwój.Będę mogła chodzić na pieszo, albo rowerkiem jeździć. Oby to było to!
Superowo! Lubie poczatkowy czas w nowej pracy, wtedy troche bardziej sie chce niz zwykleU mnie luty odczarowany - dostałam pracę. W dodatku w takiej odległości jak sobie marzyłam. I jeszcze w której jest możliwy rozwój.Będę mogła chodzić na pieszo, albo rowerkiem jeździć. Oby to było to!
O losie, to już chyba lepiej palcem sprawdzićZamiast palca jest patyczek higieniczny wkładany tak by zobaczyć czy śluz nie jest podbarwiony.Wiem, yebnięta
więc to tylko robię w terminie okresu. A tak jeśli chodzi o śluz taki okoloowulacyjny to już na papierze mi wystarczy.
Wspaniałe wieści!!Heloł ❤
@Zestresowana13 o, dzięki, że przypomniałaś
@maggie97 gratuluję pracy. Niech Ci się dobrze pracuje
Ja wracam z wizyty, mamy![]()
Ale wspaniałe wiadomościHeloł ❤
@Zestresowana13 o, dzięki, że przypomniałaś
@maggie97 gratuluję pracy. Niech Ci się dobrze pracuje
Ja wracam z wizyty, mamy![]()