• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
U mnie też średni wieczór. Stresuję się pracą. Zrobiłam sobie drinka na odstresowanie skoro jestem w I fazie cyklu. Kurde, naprawdę gdyby nie starania to zmieniłabym tę pracę. Najgorsze jest to, że nie wiem czy zajdę za miesiąc czy za rok... A boję się zmienić i zajść w ciążę, bo:
1) ZUS lubi takie historie...
2) Po okresie próbnym kolejna umowa pewnie byłaby na rok, także skończyłaby się jakoś około porodu a potem luka w CV
Rozważam jeszcze urlop wychowawczy, ale też się boję ZUSu gdybym zrobiła tak jak radzą - przerwać i iść na L4, żeby było płatne, a nie przerywać i nie dostawać kasy to trochę szkoda. Mam wrażenie, że jakiejkolwiek decyzji bym nie podjęła to każda będzie zła... 😣

Dziewczyny czy suplementujecie koenzym Q10 i melatoninę? Nie mam problemów ze snem, ale czytałam że po 35 roku zycia warto suplementować.

Gdzie ja kielbase dostane?! :D

Witaj, opowiesz cos o sobie wiecej? :) juz zapisuje na testowanie :)
Mam 26 lat, staramy się z mężem od listopada. Jeszcze kończę studia magisterskie i marzę o tym, żeby czerwcowa obrona była już w dwupaku😂 może dzięki temu wyrośnie nam nowy naukowiec?
Zawodowo zajmuję się prowadzeniem social mediów. Forum znazlam przypadkowo, ale po przeczytaniu kilku wątków, cieszę się, że tu trafiłam. :)

Mam 26 lat, staramy się z mężem od listopada. Jeszcze kończę studia magisterskie i marzę o tym, żeby czerwcowa obrona była już w dwupaku😂 może dzięki temu wyrośnie nam nowy naukowiec?
Zawodowo zajmuję się prowadzeniem social mediów. Forum znazlam przypadkowo, ale po przeczytaniu kilku wątków, cieszę się, że tu trafiłam. :)
Powodzenia! Fajnie, że dołączyłaś 😊

O zesz :D
Obrona w dwupaku brzmi bardzo dobrze :D zycze Ci, zebys dokldnie taki plan spelnila! No i obrony na piateczke przy okazji :D

reklama
Ale mnie napierdziela prawy jajnik! Jakby normalnie cos mialo tam za chwile wybuchnac! Lewe duzo mniej bolaly, wciaz je czulam ale chyba nie az tak :D no, drogi organizmie.. jak tego nie wykorzystasz, to pogadamy sobie inaczej :D
Mam to samo jak owulacja jest z prawego zawsze boli mnie bardziej 😅
A u mnie dziś taki ból sutkow że nie mogę sobie poradzić jakby mi ktoś igły wbijał 😢 nigdy jeszcze mnie tak nie bolały 😢

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry