Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam 26 lat, staramy się z mężem od listopada. Jeszcze kończę studia magisterskie i marzę o tym, żeby czerwcowa obrona była już w dwupakuGdzie ja kielbase dostane?!
Witaj, opowiesz cos o sobie wiecej?juz zapisuje na testowanie
![]()
Powodzenia! Fajnie, że dołączyłaśMam 26 lat, staramy się z mężem od listopada. Jeszcze kończę studia magisterskie i marzę o tym, żeby czerwcowa obrona była już w dwupakumoże dzięki temu wyrośnie nam nowy naukowiec?
Zawodowo zajmuję się prowadzeniem social mediów. Forum znazlam przypadkowo, ale po przeczytaniu kilku wątków, cieszę się, że tu trafiłam.![]()
Tak i takDziewczyny czy suplementujecie koenzym Q10 i melatoninę? Nie mam problemów ze snem, ale czytałam że po 35 roku zycia warto suplementować.
O zesz
Obrona w dwupaku brzmi bardzo dobrzeMam 26 lat, staramy się z mężem od listopada. Jeszcze kończę studia magisterskie i marzę o tym, żeby czerwcowa obrona była już w dwupakumoże dzięki temu wyrośnie nam nowy naukowiec?
Zawodowo zajmuję się prowadzeniem social mediów. Forum znazlam przypadkowo, ale po przeczytaniu kilku wątków, cieszę się, że tu trafiłam.![]()
Ale mnie napierdziela prawy jajnik! Jakby normalnie cos mialo tam za chwile wybuchnac! Lewe duzo mniej bolaly, wciaz je czulam ale chyba nie az takno, drogi organizmie.. jak tego nie wykorzystasz, to pogadamy sobie inaczej
![]()
Mam to samo jak owulacja jest z prawego zawsze boli mnie bardziejAle mnie napierdziela prawy jajnik! Jakby normalnie cos mialo tam za chwile wybuchnac! Lewe duzo mniej bolaly, wciaz je czulam ale chyba nie az takno, drogi organizmie.. jak tego nie wykorzystasz, to pogadamy sobie inaczej
![]()