taisiya
Fanka BB :)
Właśnie jadę do pracy i ubolewam nad tym samymNo i dzien dobry w poniedzialek! Tak bardzo jestem niewyspana i tak bardzo mi sie nie chce! Weekend powinien miec dzien dluzej, zdecydowanie..
Miłego dnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie jadę do pracy i ubolewam nad tym samymNo i dzien dobry w poniedzialek! Tak bardzo jestem niewyspana i tak bardzo mi sie nie chce! Weekend powinien miec dzien dluzej, zdecydowanie..
Jak ja Cię doskonale rozumiem z tą pracą, podobnie jest u mnie...U mnie też średni wieczór. Stresuję się pracą. Zrobiłam sobie drinka na odstresowanie skoro jestem w I fazie cyklu. Kurde, naprawdę gdyby nie starania to zmieniłabym tę pracę. Najgorsze jest to, że nie wiem czy zajdę za miesiąc czy za rok... A boję się zmienić i zajść w ciążę, bo:
1) ZUS lubi takie historie...
2) Po okresie próbnym kolejna umowa pewnie byłaby na rok, także skończyłaby się jakoś około porodu a potem luka w CV
Rozważam jeszcze urlop wychowawczy, ale też się boję ZUSu gdybym zrobiła tak jak radzą - przerwać i iść na L4, żeby było płatne, a nie przerywać i nie dostawać kasy to trochę szkoda. Mam wrażenie, że jakiejkolwiek decyzji bym nie podjęła to każda będzie zła...![]()
Dzień dobry !No i dzien dobry w poniedzialek! Tak bardzo jestem niewyspana i tak bardzo mi sie nie chce! Weekend powinien miec dzien dluzej, zdecydowanie..
Na zapalenie dziąseł to np płukanka eludril tylko na kilka dni za długo nie można. Ewentualnie miejscowo też elugel. Myć delikatną szczoteczką tak jakbys chciała te dziąsła naciągać na zęby taki ruch tylko do góry. No i wiadomo nitkowanie aby wszystko wyczyścić w przestrzeniach międzyzębowych jak nie przejdzie to niestety do dentysty. Po eludrilu powinno 2-3 dni być lepiejDzień dobry !
Ja też jestem niewyspana, spałam wczoraj od 16 po południu pół godziny drzemki, potem reaktywacja 10 min i zaś złoty sen, co wstałam to zawroty głowy więc spowrotem do łóżka i zasypiałam.
Miala któraś kiedyś zapalenie dziąseł? To mi żyć nie daje , czym smarować, płukać? Chyba się muszę do dentysty dziś wepchać bo ból straszny
Wybieram się dziś na betę i zrobić pożka bo miałam niedomoge, żeby zobaczyć jak jest tym razem
Moze jakies herbatki z cytrynka, miodem i imbirem zapobiegawczo pijcie? U mnie udalo sie przejsc bez goraczki, wiec trzymam kciuki, zeby tez sie Wam udaloDzień dobry!
Ja obudziłam się już z gorszym bólem gardła. Przez kilka dni najbliższe nie zbliżam się do Męża żeby on nie złapał żeby jednak te badania porobić. Mam nadzieję, że nie zrobi się z tego gorączka tylko to zwykłe przeziębienie![]()
Kurde kawe zwykle pije pozniej, ale herbatka juz wlecialaWłaśnie jadę do pracy i ubolewam nad tym samymjedyny plus to to słoneczko za oknem i kawka w pracy z rana
Miłego dnia![]()
Jeszcze jest „szczyt” u mnie to ostatnio wyglądało takDopóki nie zacznie spadać po piku to pokazuje Low, przynajmniej u mnie
EDIT Jednak skłamałam, u mnie najwidoczniej jest inny poziom High
Zobacz załącznik 1736759
Dzień dobryOj tak, zdecydowanie 2 dni weekendu to za mało w porównaniu do 5 dniu pracy!
Miłego dnia dla Wszystkich!
Trzeba się w końcu zwlec z łóżka...