Ej, ja też na to liczę!! Także nie ma że za piękne, ma być i jużWydaje mi się to za piękne, żeby dwa cykle pod rząd były pozytywne testy
Do dwóch razy sztuka, trzymam za słowo!!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ej, ja też na to liczę!! Także nie ma że za piękne, ma być i jużWydaje mi się to za piękne, żeby dwa cykle pod rząd były pozytywne testy
Mnie jakby zapytali to za cholerę nie pamiętam ale była już chyba gimnazjumWypełniałam dzisiaj ankietę do kliniki, pytanie o pierwszą miesiączkę sprawiło mi trochę problemu, bo z tego pamiętam dostałam 1-2 miesiące przed 12 urodzinamiMusiałam się z mamą skonsultować
![]()
Niech ze bedzie piekne, tylko teraz dotrwa do konca!Wydaje mi się to za piękne, żeby dwa cykle pod rząd były pozytywne testy
Ja pamietam bo wlasnie na wiosne miesiac przed urodzinamiWypełniałam dzisiaj ankietę do kliniki, pytanie o pierwszą miesiączkę sprawiło mi trochę problemu, bo z tego co pamiętam dostałam 1-2 miesiące przed 12 urodzinamiMusiałam się z mamą skonsultować
![]()
Ona jest tak wrażliwa na różne czynniki, że najlepiej udać się do punktu jeszcze przed pracą. A dzień wcześniej już bez seksów i stymulacji piersiPytanko mam.. mam okazje badac prolaktyne na dniach, ale to trzeba tak w miare od razu po wstaniu nie? W sensie ja bede ze 3 h od wstania i godzine/poltprej w pracy, nie ma sensu nie?
To ja dokładnie 2 miesiące po 12 urodzinachWypełniałam dzisiaj ankietę do kliniki, pytanie o pierwszą miesiączkę sprawiło mi trochę problemu, bo z tego co pamiętam dostałam 1-2 miesiące przed 12 urodzinamiMusiałam się z mamą skonsultować
![]()
Ja też mam traumę! Bo pojechałam z babcią do jej siostry na wieś, gdzie był jeden malutki sklepik. I ja już krwawiącą musiałam iść około 1 km w jedną stronę, żeby kupić podpaski. Dodatkowo był tylko jeden rodzaj, który rozwarstwiał się po 2 godzinach. No dramatTo ja dokładnie 2 miesiące po 12 urodzinachmam traumę jak o tym myślę, bo nie nocowałam wtedy w domu
![]()