taisiya
Fanka BB :)
Przed miesiączka jest nisko a w ciąży wysoko, że ciężko sięgnąćOpowiadajkurde ja nigdy tego nie robiłam, nie potrafię chyba rozróżnić nawet
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przed miesiączka jest nisko a w ciąży wysoko, że ciężko sięgnąćOpowiadajkurde ja nigdy tego nie robiłam, nie potrafię chyba rozróżnić nawet
![]()
Nie martw się, ja też nieOpowiadajkurde ja nigdy tego nie robiłam, nie potrafię chyba rozróżnić nawet
![]()
To powpierniczam razem z Tobą żeby Ci smutno nie było, u mnie milka mleczna klasycznaZawzielam się (wpierniczam czekoladę, żeby nie było tak kolorowo)
Dokładnie taką jem, pjonaTo powpierniczam razem z Tobą żeby Ci smutno nie było, u mnie milka mleczna klasycznana zdrowie!
![]()
Rozumiem, że Twoja bardzo wysoko?Przed miesiączka jest nisko a w ciąży wysoko, że ciężko sięgnąć![]()
TakRozumiem, że Twoja bardzo wysoko?![]()
Ok to ja idę spać i umówmy się że jak wstanę to te Twoje dwie kreski już tu będą dobra?Takplus zmęczenie, którego wcześniej nie doswiadczalam coś może sugerować
a może to starość po prostu
![]()
Brzmi jak plan!Ok to ja idę spać i umówmy się że jak wstanę to te Twoje dwie kreski już tu będą dobra?![]()