Gosz92
Fanka BB :)
Ja robilam ostatnio i faktycznie byla tak wysoko ze nie moglam dosiegnacOpowiadajkurde ja nigdy tego nie robiłam, nie potrafię chyba rozróżnić nawet
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja robilam ostatnio i faktycznie byla tak wysoko ze nie moglam dosiegnacOpowiadajkurde ja nigdy tego nie robiłam, nie potrafię chyba rozróżnić nawet
![]()
Dokładnie równie dobrze mogę wracać do domu i nie robić nic i kij mu do tego. To ogólnie do mnie niepodobne ale teraz zaciskam zęby i olewam bo przyświeca mi inny celCo za typa ch&$j go obchodzi czy masz rodzinę, czy uprawiasz sport czy chodzisz na kółko różańcowe, praca to praca, a w czasie po pracy to każdy ma swoje życie...
No no, wygląda obiecującoCzy jest 3 w nocy a ja siknelam ? Tak . Dlatego ze wyjezdzam zaraz w delegacje . 8 dpo , czy widzę ducha ,tak . Ale to pink on robił mi psikusy. Więc mu nie ufam , jednak wiecie z czego się cieszę ? Że mogę juz teoretycznie sikać na patyki , a przez weekend nie bede mogla bo nie bedzie jakwidzimy się 11 dpo . Bedzie wszystko jasne
trzymam kciuki dziewczyny . Będę starała się Was nadrabiać wieczorami
![]()