• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

A mnie kluje w lewym jajniku dzisiaj 😵‍💫
Ja to kurde juz wiem jaki bedzie wynik :D
Opowiadaj 😅 kurde ja nigdy tego nie robiłam, nie potrafię chyba rozróżnić nawet 🫠
Ja tez nie, wiec nie chce tam grzebac bez celu, bo nic nie znajde 😂
Tak 😆 plus zmęczenie, którego wcześniej nie doswiadczalam coś może sugerować 🤣 a może to starość po prostu 🙈
No no, ja tez mysle ze na starosc szyjka idzie mocno do gory, tak wiesz.. jak maja pozniej opadac ze starosci, to zeby dluzsza droga do dolu byla 🙄🩴
Jajnik mnie boli, chyba przegapilam peak 🤪
A ten przedostatni z kiedy? Wyglada na to, ze w jego okolicy byl :D
Czy jest 3 w nocy a ja siknelam ? Tak . Dlatego ze wyjezdzam zaraz w delegacje . 8 dpo , czy widzę ducha ,tak . Ale to pink on robił mi psikusy. Więc mu nie ufam , jednak wiecie z czego się cieszę ? Że mogę juz teoretycznie sikać na patyki , a przez weekend nie bede mogla bo nie bedzie jak 😂😂😂 widzimy się 11 dpo . Bedzie wszystko jasne 😅 trzymam kciuki dziewczyny . Będę starała się Was nadrabiać wieczorami 🥰
Powiem tak… az takich pink chyba nie robi dowcipow.. a w delegacji sa lazienki 🙈😂
Dzień dobry, znowu duszek 🙃 jutro spróbuję facelle 🤔
Miłego dzionka wszystkim 😊
@Kaalaa czekamy na info dziś 🤗
U mnie taki duszek mial w czwartek 4.88 :D

reklama
@taisiya @Jesienny_lisc widzę te wasze duszki 🤞❤️ trzymam kciuki!

U mnie za to coś dziwnego się dzieje w tym cyklu... Nie wiem jak to interpretować, czy owulka była jakaś słaba czy co 🤔
Mialam tak w jednym cyklu, badalam wtedy prozka, chociaz teraz mysle ze sie przesunal o 2 dni wiec czysto teoretycznie 5dpo wynosil prawie 10… czyli owulka byla no i nie zapowiada sie, ze jakas slaba.. moim zdaniem grunt, ze nie spada ponizej linii

Mialam tak w jednym cyklu, badalam wtedy prozka, chociaz teraz mysle ze sie przesunal o 2 dni wiec czysto teoretycznie 5dpo wynosil prawie 10… czyli owulka byla no i nie zapowiada sie, ze jakas slaba.. moim zdaniem grunt, ze nie spada ponizej linii
W poprzednim cyklu (fotka) gdzie mieliśmy przerwę od starań to zupełnie inaczej wyglądało 🤷‍♀️ chyba pójdę dziś na krew, sprawdzimy proga i estradiol 🤔

Załączniki

• Screenshot_20260314_061817_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_20260314_061817_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    165,1 KB · Wyświetleń: 22
Siknelam sobie rano, moim zdaniem znow tak samo, ale nawet gdyby roznilo sie minimalnie przy minimalnie widocznej to ciezko to widziec.. nie zostaje mi dzisiaj nic innego niz czekac, staram sie nastawic pozytywnie, od 5 nie spie, a laba otwieraja o 7:30 :D ale tempka dzis nie spadla, caly czas wysoko, wyzej niz normalnie w cyklach mialam 🥹 bedzie dobrze! Musi byc!

Moim zdaniem to nie jest absolutnie przekreslony cykl! Zbadaj sobie dla spokojnej glowy, nie jest to majatek, ale nie skreslaj go ok? :D
Nie skreślam bo nie mam absolutnie doświadczenia z mierzeniem, to dopiero mój drugi cykl z BBT 👌 dla spokojnej głowy pójdę, to mi coś rozjaśni 🤔 chat gpt mi tylko miesza w głowie 🤣 muszę przestać to czytać

reklama
Dzień dobry.

Wczoraj starania były, ale jajnik mnie znowu boli i nie wiem czy jeszcze przed czy juz po..

Nie przepisuje się raczej z ławeczki na testowanie. Okres planowo powinnam dostac 31 marca, ale jakoś nie mam złudnych nadzieji.. Poza tym zobaczymy co nam powiedzą ze wtorek w klinice.

@Kaalaa Czekam razem z tobą na wyniki i trzymam mocne kciuki aby było dobrze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry