• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Nie skreślam bo nie mam absolutnie doświadczenia z mierzeniem, to dopiero mój drugi cykl z BBT 👌 dla spokojnej głowy pójdę, to mi coś rozjaśni 🤔 chat gpt mi tylko miesza w głowie 🤣 muszę przestać to czytać
Jejuuuu no, leć zbadaj i będziemy rozkminiać dopiero 😆
hoezaay-chappal.gif

reklama
U mnie są tak poszarpane wykresy temperatur, że ciężko cokolwiek z nich wywnioskować. W tym cyklu mam zlecony progesteron i po owu olałam pomiary, dziś z ciekawości zmierzyłam raz i jest 36,80, dupy nie urywa, ale ponoć dopochwowy nie podnosi tak temperatury jak doustny, stężenie może być niskie we krwi a w macicy wysokie, czekam na 10 dpo test, potem powtórka 12 dpo i odstawiam.

Dużo duszków tu w tym miesiącu, oby zamieniły się w pełnoprawne krechy, trzymam za was kciuki, wiem jak to jest z tymi ledwie widocznymi, chociaż za drugim razem już wiedziałam że to będzie biochem, gdy barwa nic nie drgała. Wczesne testowanie to emocje ale też i niepotrzebny stres. Bo większość kresek na etapie 8/10 dpo ma prawo tak wyglądać i człowiek nie wie czy ma na coś liczyć czy pogodzić się z niepowodzeniem.

Siknelam sobie rano, moim zdaniem znow tak samo, ale nawet gdyby roznilo sie minimalnie przy minimalnie widocznej to ciezko to widziec.. nie zostaje mi dzisiaj nic innego niz czekac, staram sie nastawic pozytywnie, od 5 nie spie, a laba otwieraja o 7:30 :D ale tempka dzis nie spadla, caly czas wysoko, wyzej niz normalnie w cyklach mialam 🥹 bedzie dobrze! Musi byc!
Obserwuję i kibicuje Wam wszystkim cały czas🤞
U mnie faccelle między 11 a 13dpo z porannego moczu były prawie takie same-różnica na minimalnym poziomie dopiero jak oba wyschly, ale i tak bez szału! Liczyłam że po 48h będzie wyraźny progres i wewnętrznie panikowałam! Na szczęście beta z 12 i 14dpo potwierdziła ładny przyrost.
Wierzę i trzymam kciuki, że i u Ciebie też przyrost będzie ładny🤞

Ja dalej żyje w oczekiwaniu na pierwszą wizytę. Jeszcze tylko(i aż) 6 dni🤯.

@Kaalaa trzymam kciuki za przyrost! 🥹 będzie dobrze!

@Mokra_kurka fajnie, że się odezwałaś ❤️ trzymam kciuki za wizytę 😊 wysyłaj nam tu fluidy ciążowe 😁

Niech wszystkie duszki na testach coraz bardziej się ujawnią 🍀🍀🍀🍀

Ja już podałam sobie Ovitralle. Bardzo lubię robić iniekcje i pobierać krew ale jeżeli o mnie chodzi to bleh 😅
Po wczorajszym zastrzyku Bemfola już w nocy czułam pracę jajników i więcej śluzu 🙂 teraz seksik i czekamy na efekty.
Choć szczerze staram się nie nastawiać i mentalnie przygotowuje się na drożność w kwietniu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry