Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja kocham kawę bardzo więc dziś się zdziwiłam ale boję się oczywiście nakręcaćJa się cieszę że mnie nie odrzuciło od kawy póki co bo to jedyna przyjemność z rana przed pracą![]()
Nieeeee, zostańNie umiem się wkręcić w wasz świat tutajchyba znacie się od dłuższego czasu.
Tu już jest wyższa szkoła jazdy w planowaniu- prozki nie prozkia niektórych zagadnień wgl nie rozumiem. Spadam z forum
a planowanie
zostawię w swoim zaciszu domowym. Wszystkim Wam życzę pozytywnych testów, mniej stresu i ogólnie wszystkiego dobrego
może kiedyś jeszcze wpadnę na forum ale na większe dyskusje i śledzenie nie mam czasu
![]()
No jak zakazał, szalony czy co? Zresztą co to za kolejnośćDziewczyny są dwie różowe piękne kreski.Chłop zakazał mi robić zdjęcia i wysyłać więc jak nie będzie widział to wam wrzucę ale po czasie. Boi się mój M. Że znowu się tak będziemy cieszyć i znowu nie pyknie... Są dwie jebitne kreski. Rozumiecie to...
![]()
Kochana ja tu jestem od tego miesiącaNie umiem się wkręcić w wasz świat tutajchyba znacie się od dłuższego czasu.
Tu już jest wyższa szkoła jazdy w planowaniu- prozki nie prozkia niektórych zagadnień wgl nie rozumiem. Spadam z forum
a planowanie
zostawię w swoim zaciszu domowym. Wszystkim Wam życzę pozytywnych testów, mniej stresu i ogólnie wszystkiego dobrego
może kiedyś jeszcze wpadnę na forum ale na większe dyskusje i śledzenie nie mam czasu
![]()
Byłam w takim amoku, że od razu do niego poleciałamNo jak zakazał, szalony czy co? Zresztą co to za kolejnośćnajpierw forum potem chłopy
![]()
No coś Ty, ja dołączyłam w listopadzie, naprawdę można się dużo dowiedzieć i jak nie wychodzi dłuższy czas to wiadomo jakie kroki podjąć dalejNie umiem się wkręcić w wasz świat tutajchyba znacie się od dłuższego czasu.
a planowanie
![]()
No idealna!Powinna być nowa ikonka -![]()
Eeej, ale wiesz, ze kazda kiedys napisala tutaj swojego pierwszego posta? Spokoojnie plusem obcowania na takim forum jest wiedza, ktora mozna zdobyc, a wiedza zawsze sie przysaNie umiem się wkręcić w wasz świat tutajchyba znacie się od dłuższego czasu.
a planowanie
![]()
Ja pierdykam no w jednej kolejce po cierpliwosc to zdecydowanie nie stalysmyWłaśnie nie wiem czy jutro czy dopiero w poniedziałek żeby było wyraźniej![]()
A no i co?! I co?!Mam wyniki, matko chodziłam już po ścianach z obawy ze na bank nie było owulacji w tym cyklu i że w ogóle dupa z tego wszystkiego a tu proszęjest dobrze nie?
skad ta dziwna kolejnosc zastosowana! Ale czad!Dziewczyny są dwie różowe piękne kreski.Chłop zakazał mi robić zdjęcia i wysyłać więc jak nie będzie widział to wam wrzucę ale po czasie. Boi się mój M. Że znowu się tak będziemy cieszyć i znowu nie pyknie... Są dwie jebitne kreski. Rozumiecie to...
![]()
Ale brzuch baaardzo czesto cmi jak na okres, a to nic nie zmienia! Nie przyciagamy czarnych scenariuszy!Brzuch mnie cmi jak na okres ale nie nakrecam się na biochem, jestem dobrej myśli.
Ja na tak samo jak Ty, ale mimo wszystko sobie podczytuje, kibicuję i korzystam z rad dziewczynNie umiem się wkręcić w wasz świat tutajchyba znacie się od dłuższego czasu.
a planowanie
![]()