• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Nie umiem się wkręcić w wasz świat tutaj 🥲 chyba znacie się od dłuższego czasu.
Tu już jest wyższa szkoła jazdy w planowaniu- prozki nie prozki 😂 a niektórych zagadnień wgl nie rozumiem. Spadam z forum 😀 a planowanie 🤰 zostawię w swoim zaciszu domowym. Wszystkim Wam życzę pozytywnych testów, mniej stresu i ogólnie wszystkiego dobrego ♥️ może kiedyś jeszcze wpadnę na forum ale na większe dyskusje i śledzenie nie mam czasu ☹️
Nieeeee, zostań 🙏🏻 Śmiało wal jak czegoś nie rozumiesz, bo ja prawie co chwilę musiałam sobie wrzucać jakiś tekst do Gemini żeby mi wytłumaczył 🤣 Nie ma tutaj tak, że się znamy dłużej, niektóre faktycznie tak, ale mimo wszystko 75% dziewczyn dołącza jako "nowe".

Dziewczyny są dwie różowe piękne kreski. 😭 Chłop zakazał mi robić zdjęcia i wysyłać więc jak nie będzie widział to wam wrzucę ale po czasie. Boi się mój M. Że znowu się tak będziemy cieszyć i znowu nie pyknie... Są dwie jebitne kreski. Rozumiecie to... 😭
No jak zakazał, szalony czy co? Zresztą co to za kolejność 🤣 najpierw forum potem chłopy 🤣

Tu już jest wyższa szkoła jazdy w planowaniu- prozki nie prozki 😂 a niektórych zagadnień wgl nie rozumiem. Spadam z forum 😀 a planowanie 🤰 zostawię w swoim zaciszu domowym. Wszystkim Wam życzę pozytywnych testów, mniej stresu i ogólnie wszystkiego dobrego ♥️ może kiedyś jeszcze wpadnę na forum ale na większe dyskusje i śledzenie nie mam czasu ☹️
Kochana ja tu jestem od tego miesiąca 😀
I tutaj można napisać wszystko !
Nawet jak masz gorszy dzień i musisz pomarudzić i żeby Cię ktoś pocieszył albo dał laczka jak się niepotrzebnie dołujesz 😂

No coś Ty, ja dołączyłam w listopadzie, naprawdę można się dużo dowiedzieć i jak nie wychodzi dłuższy czas to wiadomo jakie kroki podjąć dalej 😊

Powinna być nowa ikonka - 🫥
No idealna! :D
Eeej, ale wiesz, ze kazda kiedys napisala tutaj swojego pierwszego posta? Spokoojnie plusem obcowania na takim forum jest wiedza, ktora mozna zdobyc, a wiedza zawsze sie przysa :D poza tym oprocz tego ma sie tu duzo wsparcia, a to najcenniejsze!
Właśnie nie wiem czy jutro czy dopiero w poniedziałek żeby było wyraźniej 🙊🙊🙊
Ja pierdykam no w jednej kolejce po cierpliwosc to zdecydowanie nie stalysmy 😂
Mam wyniki, matko chodziłam już po ścianach z obawy ze na bank nie było owulacji w tym cyklu i że w ogóle dupa z tego wszystkiego a tu proszę 🥹❤️ jest dobrze nie?
A no i co?! I co?! :D jest bardzo dobrze!
Dziewczyny są dwie różowe piękne kreski. 😭 Chłop zakazał mi robić zdjęcia i wysyłać więc jak nie będzie widział to wam wrzucę ale po czasie. Boi się mój M. Że znowu się tak będziemy cieszyć i znowu nie pyknie... Są dwie jebitne kreski. Rozumiecie to... 😭
skad ta dziwna kolejnosc zastosowana! Ale czad! :D Dawaj no zagadaj go, niech z piwnicy ziemniaki przyniesie czy cos!! Cieszenie sie nic nie zmienia! I ktory Ty masz dpo?
Brzuch mnie cmi jak na okres ale nie nakrecam się na biochem, jestem dobrej myśli.
Ale brzuch baaardzo czesto cmi jak na okres, a to nic nie zmienia! Nie przyciagamy czarnych scenariuszy! 🩴

reklama
Ja na tak samo jak Ty, ale mimo wszystko sobie podczytuje, kibicuję i korzystam z rad dziewczyn 😎 nie umiem się do końca wbić w rozmowy, ale wiem że ja będzie mi coś leżeć na sercu to dziewczyny zawsze wysłuchają, doradzą albo z laczka strzelą 😛 @Kaalaa poproszę na wpisanie mnie na testy 27 marca, miałam owulację wczoraj rano, ale widzenie było dopiero w nocy ja mąż wylądował w Polsce po tygodniu nieobecności, miałam grzać ławeczkę ale nie mogłam odpuścić aby wczoraj nie podziałać, czasami ten jeden raz może okazać się TYM 🥹🤞🏻 ogólnie drugi miesiąc testuje owulaki, i zauważyłam że jest cisza cisza i nagle 19 dc ciemnieją testy a 20 dc jest owu, książkowo, ból po jednej ze stron, dużo śluzu płodnego i dzika ochota na seks. Wiecie dla mnie to nowość przy PCOS bo nigdy moje cykle nie były takie regularne 🥰

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry