• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Hej hej
My byliśmy na imprezę u znajomych, z racji antybiotyku ani kropli alko. Już się przyzwyczaiłam bo przy metforminie i diecie malusio ale moi znajomi średnio się przyzwyczaili 😅

Ja w tym miesiącu kończę 39 lat i z jednej strony sobie myślę „babo halo za stara jesteś” a z drugiej strony moje obserwacje mówią „spokojnie nawet dwójkę byś mogła mieć” 😅 ale nie powiem czuję mocną presję czasu..

@Kaalaa trzymaj się Kochana 🥺

@maggie97 no piękna jest! Niech kropek się trzyma 😘

Ja się nie stymuluje aktualnie 😭😭😭
Ale lamette dostawałam od 3 do 7 DC chyba. Ale też raz 2-6 DC. Ogólnie 5 tabletek zawsze.
Ja jestem drugi dzień od jutra zaczynam mam Aromek 3-10 dnia cyklu po jednej tabletce i Miovelie NAC od 3 dnia cyklu tam chyba jest 3 tabletki dziennie. 🙋🙋 Także idziemy prawie łeb w łeb. Czekam jeszcze na wiadomość od ginka kiedy drożność 😁😁
Dzięki dziewczyny! Właśnie zauważyłam, że większość zaczyna od 3 dc, też sobie zacznę od jutra, bo standardowo zaczynam w 4 dc, ale jadę na urlop i zależy mi, żeby skończyć tabletki jak naszybciej 😁

Zrobiłam drugi test i buzia mi się nie przestaje uśmiechać. 🙈 Że ja nie muszę doszukiwać się duszków.😅
20260315_071610.jpg

zgodnie z przewidywaniami melduje 1 dzień kolejnego cyklu 🫡 w tym cyklu bawię się w doktor Kejti, podjęłam decyzje, że muszę dokończyć clostillbegyt, który mi został, do tego standardowo będę łykać lamettę. Moja lekarka jest aktualnie w Ameryce Południowej więc ma niewiele do powiedzenia 😅 raz już miałam taką stymulację więc jazdę z koksem. Dodatkowo - dziewczyny, które się stymulują - w którym dniu zaczynacie? @KiedyPytam @RóżowaAura pozwolę się wywołać kogo mam w głowie 🥰
od 3 dnia cyklu zaczęłam stymulacje przez 7 dni a 12 dc byłam na monitoringu ☺️

reklama
Hej hej
My byliśmy na imprezę u znajomych, z racji antybiotyku ani kropli alko. Już się przyzwyczaiłam bo przy metforminie i diecie malusio ale moi znajomi średnio się przyzwyczaili 😅

Ja w tym miesiącu kończę 39 lat i z jednej strony sobie myślę „babo halo za stara jesteś” a z drugiej strony moje obserwacje mówią „spokojnie nawet dwójkę byś mogła mieć” 😅 ale nie powiem czuję mocną presję czasu..

@Kaalaa trzymaj się Kochana 🥺

@maggie97 no piękna jest! Niech kropek się trzyma 😘
Hej. Ja ten sam rocznik, tez mam w glowie co chwila myśli, że za pozno juz na ciążę a potem ze tyle kobiet jeszcze rodzi w tym wieku. Jutro 8dpo i sobie zatestuje z ciekawości.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry