• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
28dc, mogę skoczyć do rosska to nie problem i jeszcze dzisiaj zrobię facelle ale wiecie jaki jest nastrój jak się taka biel zobaczy dzień przed okresem już się płakać chce
Najgorzej to czekać na betę i w tym czasie dostać okres a wyników dalej nie mieć. 🙄 Parę razy to przeżyłam, jak nie paręnaście.
Teraz jestem spokojniejsza. Nigdy chyba takiego wyraźnego pozytywnego testu nie miałam. A więc zarażam! Obyś ujrzała pozytyw! ❤️

Tak, łudziłam się, że masz jeszcze gdzieś trzeci, żebyśmy mogły oczy nacieszyć 😍
To ja zrobiłam wczoraj ostatni jaki miałam na pamiątkę dla siebie to Wam wrzucam 😁

Załączniki

• IMG_2888.jpeg
    IMG_2888.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 71
Dzień dobry ☕ U mnie dziś 9 dpo, 22 dzień cyklu i wykres temperatury zrobił mi nadzieję nie powiem, nie mogłam spac całą noc a kiedy już się zebrałam w sobie i wstałam zrobić sikańca to zobaczyłam to co zawsze... Bielsze nie będzie 😭🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20260316_063604_premom.eh.com.ehpremomapp-01.jpeg
    Screenshot_20260316_063604_premom.eh.com.ehpremomapp-01.jpeg
    150,6 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_20260316_080510-01.jpeg
    IMG_20260316_080510-01.jpeg
    369,5 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
Jestem tak pełna nadziei. Mam objawy - mocna sennosc i piersi wrażliwe. Ale ta senność jest tak mocna, że gdzie usiądę to śpię na siedząco. Od wczoraj tak mam. Więc progesteron powinien być ładny.
Najchętniej już całemu światu bym wykrzyczała 😅 ale trzymam emocje na wodzy. Nie mogę się powstrzymać by powiedzieć już mamie ale też boje się trochę za szybko zrobić nadzieję.

reklama
@Zestresowana13 test pozytywny w 22 DC to rzadkość u ciężarnych, chyba 10 proc kobiet może zobaczyć na tym etapie krechę. Testuj dalej.
Ja w tym miesiącu twoja owulacyjna koleżanka więc też sikłam, oczywiście biało ale szczerze jeszcze nigdy tak wcześnie nie sikałam hehe i już stwierdzam że całkiem mi na dekiel daje. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry