• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Chciałam dać znać, że można mi wpisać okres, ale przecież jestem na ławeczce to nie ma to większego znaczenia. Widzenia oczywiście były w owulację, ale znamy swoje szanse i jakoś mnie nie dziwi, że magicznie nie zaskoczyło. Idę teraz na badania hormonów, a na wizytę kwalifikacyjną akurat idziemy po mojej owulacji 🤞🏻
Jutro mój K idzie na badanie nasienia, stresuje się i zastanawiam jaki będzie wynik.

Jestem tak pełna nadziei. Mam objawy - mocna sennosc i piersi wrażliwe. Ale ta senność jest tak mocna, że gdzie usiądę to śpię na siedząco. Od wczoraj tak mam. Więc progesteron powinien być ładny.
Najchętniej już całemu światu bym wykrzyczała 😅 ale trzymam emocje na wodzy. Nie mogę się powstrzymać by powiedzieć już mamie ale też boje się trochę za szybko zrobić nadzieję.
Trzymam mocno kciuki za betę 🤞🏼 ale na pewno będzie wszystko dobrze 😉
Ja też w ciąży miałam senność od samego początku, gdzie nie usiadłam tam zamykałam oczy, szybko się męczyłam i ogólnie cały czas bym tylko spała 😉 będzie dobrze ❤️

A, i jutro się jeszcze kontaktuje z nasza prowadząca w klinice z kompletem wyników (prócz genetyki) w sprawie tego jaka jest jej decyzja z mrożeniem nasienia. Ogólnie dobra opcja, bo mój K jest z tych stresujących i myślę że w dniu punkcji się nie uda. Zamrożone nasienie będzie naszą polisą.

Chciałam dać znać, że można mi wpisać okres, ale przecież jestem na ławeczce to nie ma to większego znaczenia. Widzenia oczywiście były w owulację, ale znamy swoje szanse i jakoś mnie nie dziwi, że magicznie nie zaskoczyło. Idę teraz na badania hormonów, a na wizytę kwalifikacyjną akurat idziemy po mojej owulacji 🤞🏻
Jutro mój K idzie na badanie nasienia, stresuje się i zastanawiam jaki będzie wynik.
Trzymam kciuki za wyniki chłopa! 🤞🏼

A, i jutro się jeszcze kontaktuje z nasza prowadząca w klinice z kompletem wyników (prócz genetyki) w sprawie tego jaka jest jej decyzja z mrożeniem nasienia. Ogólnie dobra opcja, bo mój K jest z tych stresujących i myślę że w dniu punkcji się nie uda. Zamrożone nasienie będzie naszą polisą.
Trzymam kciuki żeby was szybko już włączyli w procedurę!

Dzwoniłam właśnie do pani doktor u której byłam niedawno (gin-endo), najbliższy termin na 13 kwietnia ale jak coś się zwolni to będą dzwonić. Mówiłam o ciążach pozamacicznych w przeszłości to mają na uwadze, najwyżej do jej męża pójdę zobaczyć chociaż czy się zagnieździło w macicy. I tak szybciej jak za tydzień-dwa to nie ma sensu bo nic nie będzie widać jeszcze pewnie. Byle pęcherzyk zobaczyć w tej macicy.
Dziś ta beta, w środę powtórka.
Boże jak ja bym chciała żeby to już było to. 🥹
Wczoraj się przekomarzaliśmy z chłopem o imię dla malucha. 😅 Ale z paroma jesteśmy zgodni. Kolejne nasze marzenie ale nie musi się spełniać to syn. 🙈🤭
O której będą wyniki ?

reklama
Nie wiem czy do histero zakładają - ja miałam dwa razy ale przy laparoskopii cp. Raz przed operacją mi zakładała położna - da się znieść to uczucie igieł bo jest tylko chwilowe - a drugi raz miałam po narkozie założony.
W tym samym szpitalu miałam obie operacje i łyżeczkowanie - byłam pod narkozą i jak się obudziłam to podkład już miałam na łóżku - myślę ,że często w szpitalach ,po zabiegach/operacjach ginekologicznych a pacjentka była pod narkozą - to dają sami od siebie podkład ale warto za ginekologię ,do gabinetu położnych - zadzwonić i zapytać:) powinny Ci wytłumaczyć co i jak, jak to wygląda - bo często są obecne na sali zabiegowej/operacyjnej - choćby,żeby zawieźć pacjentkę na salę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry