• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Dzwoniłam właśnie do pani doktor u której byłam niedawno (gin-endo), najbliższy termin na 13 kwietnia ale jak coś się zwolni to będą dzwonić. Mówiłam o ciążach pozamacicznych w przeszłości to mają na uwadze, najwyżej do jej męża pójdę zobaczyć chociaż czy się zagnieździło w macicy. I tak szybciej jak za tydzień-dwa to nie ma sensu bo nic nie będzie widać jeszcze pewnie. Byle pęcherzyk zobaczyć w tej macicy.
Dziś ta beta, w środę powtórka.
Boże jak ja bym chciała żeby to już było to. 🥹
Wczoraj się przekomarzaliśmy z chłopem o imię dla malucha. 😅 Ale z paroma jesteśmy zgodni. Kolejne nasze marzenie ale nie musi się spełniać to syn. 🙈🤭
Mam urodziny 13 kwietnia i poproszę,afirmuje - żądam wręcz pięknego prezentu i czuje w kościach ,że będzie dobrze! 😘🫂💚
Też jestem po ektopowych (grudzień 23r i sierpień 25) i rollercoaster emocji napewno też by mną zawładnął, gdybym była w najbliższym czasie w ciąży

reklama
Wiesz ja też mogę się spokojnie nazwać psychiczną, bo oczywiście nie wyrzucilam tych testów jak Gemini powiedział że coś tam widzi i one wyschły i ja też tak jakieś ultra cienie na nich teraz widzę 🤐🤣 ale zdaje sobie sprawę że to mogą być tylko testowe lub moja wyobraźnia 🤞❤️
Zostało po prostu czekać i testować :) bo do daty miesiączki jest jeszcze kilka dni. Ja ostatnio duszki miałam ok 12/13 dpo

Zostało po prostu czekać i testować :) bo do daty miesiączki jest jeszcze kilka dni. Ja ostatnio duszki miałam ok 12/13 dpo
Tak sama sobie pukam do głowy że przecież to 22 dc, do okresu jeszcze 5 dni 🤐🤣 Nie wiem czy w przyszłym cyklu nie zrezygnuje z testów Lh i z badań krwi i z mierzenia temperatury też bo mega mi to mąci w głowie... Ten spadek temperatury w 7 dpo, wysoki progesteron i ten dzisiejszy wzrost to w mojej głowie od razu był sygnał że to była implantacja i że to na bank to już... A test biały 🤐

Tak sama sobie pukam do głowy że przecież to 22 dc, do okresu jeszcze 5 dni 🤐🤣 Nie wiem czy w przyszłym cyklu nie zrezygnuje z testów Lh i z badań krwi i z mierzenia temperatury też bo mega mi to mąci w głowie... Ten spadek temperatury w 7 dpo, wysoki progesteron i ten dzisiejszy wzrost to w mojej głowie od razu był sygnał że to była implantacja i że to na bank to już... A test biały 🤐
Mi właśnie tak Doktor mówiła że to dodatkowo stresuje i nakręca i żeby sobie darować mierzenie i testy i po prostu cieszyć ze zbliżeń cały czas 🙊

Hej, proszę o pomoc dziewczyn które przyjmowały po stymulacji progesteron. Chciałam was dopytać czy odstawiłyście po 10 dniach według zaleceń lekarza czy ewentualnie czekałyście na rozwój sprawy ? Jestem dziś 10/11 dpo od 2/3 dni czuje ciagniecia w macicy w krzyżu oraz w biodrach. Piersi dopiero dziś robią się bardziej pełne, oczywiście dzisiaj test negatywny.
Ja w pierwszym cyklu stymulowanym po 10 dniach miałam odstawić progesteron i czekałam na okres chyba 8 dni (15dpo), wcześniej było plamienie. Nawet byłam u mojego gina, żeby mi powiedział czy to okres czy jeszcze nie 🫣 W tym cyklu nawet go nie odstawiłam a okres przyszedł jak w zegarku 29dc, więc po prostu już nie brałam dłużej.

reklama
Zrobiłam facelle albo już mam omamy bo chcę widzieć albo cały czas tu się wyłania cień.

Załączniki

• IMG_0854.jpeg
    IMG_0854.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 113
  • IMG_0855.jpeg
    IMG_0855.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 114

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry