• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Myślisz że lepiej brać jak boli? 🤔 Żeby macica się nie kurczyła?
Nospa nie wywoła poronienia - ma na celu uspokojenie napięcia i bólu w brzuchu. Oczywiście nie łykamy jej jak cukierki - na op. powinna być zalecona dzienna dawka. Ja bym wzięła jedną tabletkę, odpoczywała,wygrzała - a gdy po np 3 godz dalej będzie pobolewało- wzięła drugą tabletkę i dalej odpoczywała.
Skurcze i bóle w ciąży są normalne - macica się rozciąga,rozpycha narządy także w pachwinach też może Cię ciągnąć, w krzyżu itd. możesz też mieć problemy trawienne bo progesteron i ogólnie ciąża mogą wywołać np zaparcia - ale nie martw się na zapas 🫂

reklama
Ja pozwalałam na siebie kichac i się ocierać aby się zarazić 😂😂😂
Więc teraz będę kochać na Was apsik!
Ja to nie wiem czy dziś ze szczęścia zasnę 😂
Mam wolny dzień specjalnie wzięłam bo bałam się że dostanę okres i będzie rozpacz albo będzie pozytywny test to myślę że będę świętować 😂 i gapię się już na ten wyschnięty pasek cały czas o chyba skoczę do rosska po pinka 🙊
O tak! Zapraszam do siebie na kichanie 😅
Chcemy więcej kresek! 🤍

Nospa nie wywoła poronienia - ma na celu uspokojenie napięcia i bólu w brzuchu. Oczywiście nie łykamy jej jak cukierki - na op. powinna być zalecona dzienna dawka. Ja bym wzięła jedną tabletkę, odpoczywała,wygrzała - a gdy po np 3 godz dalej będzie pobolewało- wzięła drugą tabletkę i dalej odpoczywała.
Skurcze i bóle w ciąży są normalne - macica się rozciąga,rozpycha narządy także w pachwinach też może Cię ciągnąć, w krzyżu itd. możesz też mieć problemy trawienne bo progesteron i ogólnie ciąża mogą wywołać np zaparcia - ale nie martw się na zapas 🫂
Wzięłam pół tabletki bo miałam w domu tylko Nospe max 👌 dziękuję za radę ❤️ jak na szpilkach czekam teraz na info od lekarza 🤐

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry