• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Sorki, że się tak wtrącę nieproszona 😁 Ale może Cię trochę uspokoję. Ja co prawda jestem po in vitro, ale ja od dnia transferu brałam 3x dziennie nospę max do ok 10 tc, także, na spokojnie nic się złego nie stanie jeśli weźmiesz jedną całą tabletkę 🙂
P.S polecam zamiennik drotafemme - 20 tabletek kosztuje 9,99zł przy cenie nospy za 24 tabletki powyżej 20 zł 😉
P.S 2 serdecznie Wam gratuluję kresek, podczytuję ciągle zza krzaka i trzymam niezmiennie za Was wszystkie kciuki 🤞🤞
Heeej jak miło Cię widzieć ❤️ dziękuję Ci bardzo w takim razie jak znów zacznie boleć to wezmę już ze spokojna głową 😍 a jak się skończy to zaopatrzę się w zamiennik 👌

reklama
Hej dziewczyny,
Ja mam dziś termin miesiączki i oczywiście sikam już nie wiem który raz. Chociaż wczoraj brzuch mnie już Ćmil jak na okres.
Ale dzisiejsze sikanie wyskoczyły szybciej i jakby wyraźniejsze 🥹
Widać ewidentnie! Gratulacje 😊
Tak mi serce wali! Ręce się trzęsą i opanował mnie taki strach 😭 tak długo czekałam na to 😭😭😭
Super, gratuluję 😍
Hej dziewczyny z rana 🌺
Gratuluje mamuśkom jeszcze raz ❤️
Ja idę na pierwsze USG w czwartek i się cykam trochę, że coś będzie nie tak…
Piękna wzruszająca chwila 🥹 Wszystko będzie dobrze!
Zaraźcie i mnie 🍀 ja dzis 20 dc, od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze i piersi robia sie wrazliwe, bede testowac w niedziele, nie mam pojecia czy owulka byla i kiedy, nawet piku nie udalo mi sie wylapac 🙃
Też nie wyłapałam piku, ale podejrzewam, że owulacja była w poniedziałek 9 marca. I kusi mnie zatestować szybciej 🤭 Może też w niedzielę. W sobotę mam urodziny to wolę ich sobie nie psuć negatywnym testem

Czekamy na info 🌺
Już jesteśmy w domu :)
Generalnie wyniki moje są bardzo ładne, jestem już po owulacji, a jest 13dc.
Odnośnie wyników badania nasienia męża, to powiedział że nie jest tak źle, bo tych pleminikow jest duzo i 1% przy takiej ilości i tak daje spore szanse na zaplodnienieniu, ruchliwosc też jest tylko troche obniżona.
Doktor zapisal leki mężowi, ma je brac przez 3 miesiące i ponowic badanie w rozszerzeniu. A ja mam ponowic badanie amh i kontrola za 3 miesiące. No I wspolzycie najlepiej od 8dc przez 4 dni codziennie, maksymalnie co drugi dzień.

Już jesteśmy w domu :)
Generalnie wyniki moje są bardzo ładne, jestem już po owulacji, a jest 13dc.
Odnośnie wyników badania nasienia męża, to powiedział że nie jest tak źle, bo tych pleminikow jest duzo i 1% przy takiej ilości i tak daje spore szanse na zaplodnienieniu, ruchliwosc też jest tylko troche obniżona.
Doktor zapisal leki mężowi, ma je brac przez 3 miesiące i ponowic badanie w rozszerzeniu. A ja mam ponowic badanie amh i kontrola za 3 miesiące. No I wspolzycie najlepiej od 8dc przez 4 dni codziennie, maksymalnie co drugi dzień.
Mój mąż miał morfologię 2% w seminogramie z początku marca 👌stosowalismy sławny już żel i kubeczek w tym cyklu a dziś na testach dwie kreski, także jest nadzieja ❤️❤️❤️

Mnie jakieś smuty dopadły... Sama nie wiem na co zwalić -może na to pochmurne niebo i deszcz...

Ehh przesilenie wiosenne mi nie służy.

Wiem ,że o dzieciach się tu nie dyskutuje ale młoda mi dzisiaj powiedziała ,że chce mieć z kim się bawić w domu... Oj dziecko... też tego bardzo chcę 🥺😟
Dzisiaj dopiero 6 dpo także jeszcze parę dni i się zobaczy,czy dostanie ze swoim tatą na Mikołajki prezent... Ale szczerze to wątpię.
Mąż ma totalny luz do wszystkiego, nie bierze chyba tego tak poważnie jak ja - nie chce mi się go ciągle tłumaczyć,że nie robi badań...
Chyba będę musiała zrobić sobie przerwę od testów owulacyjnych, obserwacji cyklu, temperatury itd. i nie robić nic pod kalendarz... Ehhh

reklama
Mój mąż miał morfologię 2% w seminogramie z początku marca 👌stosowalismy sławny już żel i kubeczek w tym cyklu a dziś na testach dwie kreski, także jest nadzieja ❤️❤️❤️
My też ostatnio stosujemy ten żel. W sumie kupiłam dwa rodzaje.
Trochę mam mętlik w głowie teraz z ta owulacja.. Bo jak jestem już po, a jest 13dc. I pytanie kiedy ona faktycznie była. Cykle mam 24-26 dni.. Starania byly w piatek czyli w 9dc i wczoraj czyli w 12dc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry