• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

No to zmiana na inny np na Bensis, może Luteinę ?
A jak nie działa już dłuższy czas, tzn nie ma efektów to może być np niewydolność ciałka żółtego (niedomogą lutealną) - no ale za tym iść może PCOS np.

Ogólnie to najlepiej zrobić sobie te badania, które wystawiałam Wam tutaj niedawno- w konkretnym dniu cyklu. Jeśli już nie udaje się zajść w ciążę przez rok, ponad to najlepiej się diagnozować pod różnymi kątami.
I pamiętajcie nie tylko my kobiety, Wasi faceci też muszą bo bez sensu wszystko inne jest ogólnie.
W pełni popieram ostatnie zdanie. Nie mogę patrzeć na historię, że kobieta idzie przykładowo na drożność jajowodów, a partnerowi nie chciało się nawet nasienia oddać...

reklama
Dzięki dziewczyny za chęć rady i pocieszenia
Będę musiała znaleźć źródło problemu i tyle.
Cykle mam regularne, owulacje kiedyś potwierdzałam monitoringiem teraz tylko testami zawsze wszystko ok, więc nie wiem skąd problem z tym progesteronem. Poprzednim razem był chyba 4…

Cykle mam regularne, owulacje kiedyś potwierdzałam monitoringiem teraz tylko testami zawsze wszystko ok, więc nie wiem skąd problem z tym progesteronem. Poprzednim razem był chyba 4…
A w 7 DPO badałaś poziom? Jeżeli tak to warto jeszcze powtórzyć 10 DPO, zobaczyć czy nie spada za wcześnie 🥺

No to zmiana na inny np na Bensis, może Luteinę ?
A jak nie działa już dłuższy czas, tzn nie ma efektów to może być np niewydolność ciałka żółtego (niedomogą lutealną) - no ale za tym iść może PCOS np.

Ogólnie to najlepiej zrobić sobie te badania, które wystawiałam Wam tutaj niedawno- w konkretnym dniu cyklu. Jeśli już nie udaje się zajść w ciążę przez rok, ponad to najlepiej się diagnozować pod różnymi kątami.
I pamiętajcie nie tylko my kobiety, Wasi faceci też muszą bo bez sensu wszystko inne jest ogólnie.
Dzięki że się odezwałaś ❤️ bardzo doceniam rady "tych mądrzejszych" bardziej doświadczonych 🌈

A przypomnij dokladnie ktory masz dzis dpo? Wlasnie tak jak padlo, powtorz sobie 7dpo badania, wtedy powinien byc najwyzszy poziom i zobaczysz jak to sie rozklada.. samo owu to jedno wlasnie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry