• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Dziękuję 🫶 super ze z Wami to można i płakać ze szczęścia i ze smutku.
Wcale nie mam zamiaru hamować płaczu, swoje wyrzucę i ogień do przodu 💪
Zdecydowanie lżej mi tym razem niż za pierwszym bo wtedy tydzień się łudziłam że będzie dziecko dobrze ze mnie namówiłyście na te badania dziś przynajmniej od razu mogłam się nastawic
Za to doceniam to forum, tyle dobrych duszyczek w jednym miejscu to ze swieca szukac!!

reklama
Hej, po ostatniej wizycie u ginekologa (pierwsza wizyta podczas starań) gdzie Pani doktor zaproponowała mi duphaston od 16 dnia cyklu gdzie moja owulacja jest w ok 20 dniu, zapisałam się do innego ginekologa. Mam cykle ok 35-40 dni, ale mam owulacje potwierdzone progesteronem i ostatnią owulację potwierdziłam na usg. Na wizytę do innego ginekologa planuję iść z kompletem badań i zamierzam zbadać:
prolatyne, testosteron, androstendion, krzywą cukrową i insulinową, dhea, amh, tsh, ft3 i ft4, Wit d3. Morfologię robiłam niedawno i mam wyniki.
Mąż do tego czasu zrobi badanie nasienia.

Co jeszcze mogę zbadać żeby przyspieszyć diagnostykę?

reklama
Jejku dziewczyny ile się tu dzisiaj działo

@Zestresowana13 trzymam kciuki

@zielonapac94 bardzo bardzo mi przykro, mocno tule i podziwiam za siłę!

Pozostałe dziewczyny które dzisiaj miały cienie czekam na jutro z niecierpliwością. Przepraszam nie ogarniam z tych 20 stron i nie chce nikogo pominąć 🙃

Ja po wizycie, kolejne dwie w marcu od razu umówił więc nabiera to tempa, jeśli będzie bez komplikacji to może już w kwietniu zaczniemy stymulację do pobrania jajeczek. O ile czegoś nie pomieszalam z nerwów. Trochę badań do zrobienia ale też po to umówił dwie kolejne wizyty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry