Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A do kiedy lekarz kazal brac? Kiedy masz termin @?Hejo, 10 dpo test negatywny, już teraz chętnie odstawiła bym proga ale cień nadziei się tli.
Do 12 dpo, jeśli brak ciąży odstawić. Planowana @ za 6 dniA do kiedy lekarz kazal brac? Kiedy masz termin @
No to kochaaana, masz kupe czasu, zeby kreski sie rozkrecily, dzisiejsza biel nic nie znaczy!Do 12 dpo, jeśli brak ciąży odstawić. Planowana @ za 6 dni
Trzeba jakos sensownie powiedziec skarbniczce zeby sie odczepilaDzień dobry. Dzisiaj w końcu się wyspałam. Zasnęłam o 23 i spałam ciągiem 7h. Na to wychodzi że to nie był stres zabiegu tylko raczej pracy. Skarbniczka chce mi wcisnąć obowiązki które mi zabrała pół roku temu by mnie obciążyć.![]()
Ja na przyrost zaraz wychodzę i stresuje się strasznie tym wynikiem. Dobrze, że będę miała zajęcie na cały dzień to nie będę zerkać tak na stronę. Bo i tak zauważyłam, że wyniki są 16:20 dopiero dostępne.
Piękne kreseczki! Trzymam z całych sił kciuki za piękną betę!Wczoraj już nie robiłam, ale dzisiaj od razu po wstaniu. Idę zaraz na betę![]()