• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
U Was też taki wysyp ciąż i narodzin wśród znajomych? Cieszę się ze szczęścia innych, ale za każdym razem jak widzę nowe zdjęcia to czuję szpilkę w sercu 🥹
Wczoraj koleżanka urodziła córeczkę ale mówiła, że zwalnia dla mnie brzuch. 😁 Jeszcze wtedy jak to mówiła nie wiedziałam, że jestem w ciąży i proszę, przejęłam brzuszek. 😁 Ale ciąż sporo dookoła. Nauczyłam się z tym żyć, nie przeżywam już, że Ci wpadli a nie chcieli albo coś w tym stylu.
Najbardziej to przeżywam, jak słyszę gdzieś wiadomości, że katują, biją dzieci...

Wczoraj koleżanka urodziła córeczkę ale mówiła, że zwalnia dla mnie brzuch. 😁 Jeszcze wtedy jak to mówiła nie wiedziałam, że jestem w ciąży i proszę, przejęłam brzuszek. 😁 Ale ciąż sporo dookoła. Nauczyłam się z tym żyć, nie przeżywam już, że Ci wpadli a nie chcieli albo coś w tym stylu.
Najbardziej to przeżywam, jak słyszę gdzieś wiadomości, że katują, biją dzieci...
O matko cudownie 🤩 Gratulacje ❤️❤️❤️

Wczoraj już nie robiłam, ale dzisiaj od razu po wstaniu. Idę zaraz na betę :D
Noo i na taka kreske liczylysmy! Daj koniecznie znac jak przyjda wyniki! ♥️
Ja na przyrost zaraz wychodzę i stresuje się strasznie tym wynikiem. Dobrze, że będę miała zajęcie na cały dzień to nie będę zerkać tak na stronę. Bo i tak zauważyłam, że wyniki są 16:20 dopiero dostępne.
Ten przyrost to tylko formalnosc! Zobaczysz :)

Ja dzisiaj zrobiłam dwa testy facelle , na obydwu taki sam cień . 🤯 nie wiem nawet czy go zauwazycie , ale koloru to to nie ma.
1000024652.jpg

reklama
Dzień dobry,
Mi chyba chyba okres się rozkręca bo od rana mam plamienia o brzuch boli więc pewnie dziś strzeli.
Usilnie od 7-mej dobijam się do przychodni aby dorwać jak najszybciej jakąś konsultacje ale na razie dupa a chciałabym już od tego cyklu wiedzieć co robić.
Ah ta moja niecierpliwość :)
Dobrego dnia dziewczyny 🫶
Lepiej dzisiaj? Daj znac czy cos sie udalo dorwac!
Oby, chociaż najbardziej ucieszy mnie chyba dopiero widok na USG, że jest kropek na miejscu.
Wieeem.. ale ten prawidlowy przyrost tez bedzie piekny :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry