Amanvah
Aktywna w BB
Dziękuję, za ciebie również kciuki trzymamPiękne kreseczki! Trzymam z całych sił kciuki za piękną betę!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję, za ciebie również kciuki trzymamPiękne kreseczki! Trzymam z całych sił kciuki za piękną betę!![]()
Wczoraj koleżanka urodziła córeczkę ale mówiła, że zwalnia dla mnie brzuch.U Was też taki wysyp ciąż i narodzin wśród znajomych? Cieszę się ze szczęścia innych, ale za każdym razem jak widzę nowe zdjęcia to czuję szpilkę w sercu![]()
O matko cudownieWczoraj koleżanka urodziła córeczkę ale mówiła, że zwalnia dla mnie brzuch.Jeszcze wtedy jak to mówiła nie wiedziałam, że jestem w ciąży i proszę, przejęłam brzuszek.
Ale ciąż sporo dookoła. Nauczyłam się z tym żyć, nie przeżywam już, że Ci wpadli a nie chcieli albo coś w tym stylu.
Najbardziej to przeżywam, jak słyszę gdzieś wiadomości, że katują, biją dzieci...
Noo i na taka kreske liczylysmy! Daj koniecznie znac jak przyjda wyniki!Wczoraj już nie robiłam, ale dzisiaj od razu po wstaniu. Idę zaraz na betę![]()
Ten przyrost to tylko formalnosc! ZobaczyszJa na przyrost zaraz wychodzę i stresuje się strasznie tym wynikiem. Dobrze, że będę miała zajęcie na cały dzień to nie będę zerkać tak na stronę. Bo i tak zauważyłam, że wyniki są 16:20 dopiero dostępne.
Oby, chociaż najbardziej ucieszy mnie chyba dopiero widok na USG, że jest kropek na miejscu.Noo i na taka kreske liczylysmy! Daj koniecznie znac jak przyjda wyniki!
Ten przyrost to tylko formalnosc! Zobaczysz![]()
Facelle zwykle nie daje takich cieni.. przynajmniej mi sie nie zdazylo, zeby byl bez podstaw.. chcesz mozesz isc na bete albo poczekac, jutro znowu zrobic test rano i zobaczysz jak ta kreska sie zmieniaJa dzisiaj zrobiłam dwa testy facelle , na obydwu taki sam cień .nie wiem nawet czy go zauwazycie , ale koloru to to nie ma.
Zobacz załącznik 1738038
Lepiej dzisiaj? Daj znac czy cos sie udalo dorwac!Dzień dobry,
Mi chyba chyba okres się rozkręca bo od rana mam plamienia o brzuch boli więc pewnie dziś strzeli.
Usilnie od 7-mej dobijam się do przychodni aby dorwać jak najszybciej jakąś konsultacje ale na razie dupa a chciałabym już od tego cyklu wiedzieć co robić.
Ah ta moja niecierpliwość
Dobrego dnia dziewczyny![]()
Wieeem.. ale ten prawidlowy przyrost tez bedzie pieknyOby, chociaż najbardziej ucieszy mnie chyba dopiero widok na USG, że jest kropek na miejscu.