• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Facelle zwykle nie daje takich cieni.. przynajmniej mi sie nie zdazylo, zeby byl bez podstaw.. chcesz mozesz isc na bete albo poczekac, jutro znowu zrobic test rano i zobaczysz jak ta kreska sie zmienia 🤞
Na betę pójdę jak okres bedzie się spóźniał... nie ma sensu isc wczesniej , progesteron mam piękny więc suplementacji nie potrzebuje . Żeby to znów nie był biochem tylko . 🤯
Okaże się jutro , jak zrobię kolejny . Dobrze ze dzisiaj mam ręce pełne pracy 😅 to nie będę myślała 😅

Załączniki

• 20260318_070317.jpg
    20260318_070317.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 78
Hej hej 🙂

Wczoraj już nie robiłam, ale dzisiaj od razu po wstaniu. Idę zaraz na betę :D
Piękna kreska! Gratuluję 🥹❤️ cudnie!

Ja na przyrost zaraz wychodzę i stresuje się strasznie tym wynikiem. Dobrze, że będę miała zajęcie na cały dzień to nie będę zerkać tak na stronę. Bo i tak zauważyłam, że wyniki są 16:20 dopiero dostępne.
Będzie dobrze, trzymam mocno kciuki ❤️

Ja dzisiaj zrobiłam dwa testy facelle , na obydwu taki sam cień . 🤯 nie wiem nawet czy go zauwazycie , ale koloru to to nie ma.
Zobacz załącznik 1738038
Mi cos miga na różowo 🙂 te testy rzadko dają fałszywe kreski. Oby to było to!

@Zestresowana13 jak tam? 😁😁

reklama
No to kochaaana, masz kupe czasu, zeby kreski sie rozkrecily, dzisiejsza biel nic nie znaczy! :D
Wiesz u mnie z reguły 10 dpo jest już cień cienia, szczególnie jak mam owulację potwierdzona przez ginekologa, temperatura jest 36,83 także szału nie robi to już pochyła ku końcowi cyklu ale... Oczywiście sikam dalej, jeszcze te dwa do wytrzymam z odstawieniem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry