No piękne! Gratulacje i niech fasolka się zadomowi na dobre!Dzień dobry a u mnie tak11 dpo, dwa górne dzisiejsze, dolny z wczoraj rana
powoli chyba zaczyna to do mnie docierać...
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No piękne! Gratulacje i niech fasolka się zadomowi na dobre!Dzień dobry a u mnie tak11 dpo, dwa górne dzisiejsze, dolny z wczoraj rana
powoli chyba zaczyna to do mnie docierać...
![]()
Mega mnie cieszy tak wyraźna zmiana, jednak z tyłu głowy już zawsze będę mieć te wcześniejsze poronienia i brak progresu na testachSuper, wyraźne jak talalapięknie!!!
![]()
Rozumiem to uczucie - i się czasami po chamsku pocieszam,że to one będą miały nieprzespane noce a nie ja (mimo,że z chęcią bym nie spała przy bobasie - wiadomo) i tak ogólnie staram się za dużo o tym nie myśleć,nie zadręczać się.U Was też taki wysyp ciąż i narodzin wśród znajomych? Cieszę się ze szczęścia innych, ale za każdym razem jak widzę nowe zdjęcia to czuję szpilkę w sercu![]()
Mialam niedawno wyrywaną ósemkę i piątkę, bo mi już taki nieładny korzeń został (dentystka mi zniszczyła totalnie zęba). Samo wyrwanie nie boli, ale jak już zejdzie znieczulenie to się lepiej zaopatrz w jakieś dobre przeciwbólowe :/ Najgorsze są pierwsze dwa dni, potem już jest spoko. Chociaż wiadomo, każdy inaczej może to odczuwać@Amanvah @maggie97 @Jesienny_lisc trzymam mocne kciuki za betyi oczywiście czekamy na dobre wieści, a na pewno będą dobre
Ja dzisiaj wolne, bo czeka mnie usuniecie ósemki, więc za siebie tez trzymam kciuki![]()
I u Ciebie też, trzymam za nas kciukiNo piękne! Gratulacje i niech fasolka się zadomowi na dobre!![]()
Jak to jest diagnostyka to możesz założyć aplikację i dostaniesz powiadomienie (włącz je w ustawieniach apki) - albo po prostu przez stronę wchodzić - radzę nie wcześniej niż 13/16 bo to trochę potrwaJa już po badaniach. Dostałam jakiś kodzik. Można się nim logować obojętnie kiedy? Bo spytałam panie, o której wyniki, a one mówiły że nie wiedzą![]()
Tak możesz sprawdzać milion razy, wiemy to od koleżanekJa już po badaniach. Dostałam jakiś kodzik. Można się nim logować obojętnie kiedy? Bo spytałam panie, o której wyniki, a one mówiły że nie wiedzą![]()
O to to!Najlepiej laczkiem Zobacz załącznik 1738048
Mozesz sie logowac caly czas i czatowac kiedy beda wynikiJa już po badaniach. Dostałam jakiś kodzik. Można się nim logować obojętnie kiedy? Bo spytałam panie, o której wyniki, a one mówiły że nie wiedzą![]()
Apropo powiadomien, sobotnie badanie dostalam dopiero w poniedzialekJak to jest diagnostyka to możesz założyć aplikację i dostaniesz powiadomienie (włącz je w ustawieniach apki) - albo po prostu przez stronę wchodzić - radzę nie wcześniej niż 13/16 bo to trochę potrwa
A wiadomo,że cierpliwość nie istnieje w tym czasie