• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Super, wyraźne jak talala 🥹🥹 pięknie!!! ❤️❤️❤️
Mega mnie cieszy tak wyraźna zmiana, jednak z tyłu głowy już zawsze będę mieć te wcześniejsze poronienia i brak progresu na testach 🤐 Postanowiłam jutro iść na betę i w sobotę powtórka 🤞❤️ Wszystkie kciuki na pokład! 🌈 Ale żeby nie było tak kolorowo to od wczoraj mam dreszcze, boli gardło i do tego jeszcze zatkany nos dziś dołączył... Czym poza czosnkiem się tu teraz leczyć 🫣🤣

U Was też taki wysyp ciąż i narodzin wśród znajomych? Cieszę się ze szczęścia innych, ale za każdym razem jak widzę nowe zdjęcia to czuję szpilkę w sercu 🥹
Rozumiem to uczucie - i się czasami po chamsku pocieszam,że to one będą miały nieprzespane noce a nie ja (mimo,że z chęcią bym nie spała przy bobasie - wiadomo) i tak ogólnie staram się za dużo o tym nie myśleć,nie zadręczać się.
Teraz nie nosimy zimowych kurtek i te brzuszki są widoczne.
Zazdrość jest normalna - bylebyśmy się w niej nie zatraciły 🫂🥺💚

@Amanvah @maggie97 @Jesienny_lisc trzymam mocne kciuki za bety 🤞🏼 i oczywiście czekamy na dobre wieści, a na pewno będą dobre 😊

Ja dzisiaj wolne, bo czeka mnie usuniecie ósemki, więc za siebie tez trzymam kciuki 😂
Mialam niedawno wyrywaną ósemkę i piątkę, bo mi już taki nieładny korzeń został (dentystka mi zniszczyła totalnie zęba). Samo wyrwanie nie boli, ale jak już zejdzie znieczulenie to się lepiej zaopatrz w jakieś dobre przeciwbólowe :/ Najgorsze są pierwsze dwa dni, potem już jest spoko. Chociaż wiadomo, każdy inaczej może to odczuwać

Ja już po badaniach. Dostałam jakiś kodzik. Można się nim logować obojętnie kiedy? Bo spytałam panie, o której wyniki, a one mówiły że nie wiedzą :o

Ja już po badaniach. Dostałam jakiś kodzik. Można się nim logować obojętnie kiedy? Bo spytałam panie, o której wyniki, a one mówiły że nie wiedzą :o
Jak to jest diagnostyka to możesz założyć aplikację i dostaniesz powiadomienie (włącz je w ustawieniach apki) - albo po prostu przez stronę wchodzić - radzę nie wcześniej niż 13/16 bo to trochę potrwa 🤞🏼💚
A wiadomo,że cierpliwość nie istnieje w tym czasie

reklama
Jak to jest diagnostyka to możesz założyć aplikację i dostaniesz powiadomienie (włącz je w ustawieniach apki) - albo po prostu przez stronę wchodzić - radzę nie wcześniej niż 13/16 bo to trochę potrwa 🤞🏼💚
A wiadomo,że cierpliwość nie istnieje w tym czasie
Apropo powiadomien, sobotnie badanie dostalam dopiero w poniedzialek 🙄

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry