• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

I u Ciebie też, trzymam za nas kciuki ❤️ byłaś już na badaniach?
Właśnie wróciłam do domu z pobrania krwi. Czekam na wynik, będzie około 16:20, zauważyłam już, że właśnie o tej godzinie wskakują wyniki.

We wtorek mam wizytę u ginekologa na NFZ - u tego co mi zawsze coś wymyśla i nie daje skierowań ale chciałam po prostu do byle kogo a on miał najszybszy termin. Może w ciąży raczy dać skierowania na powtórkę bety czy coś, bo jednak lepiej przyoszczędzić te 50 czy 100zl.

reklama
Nie chcę wybiegać w przyszłość, bo dopiero ta beta coś więcej powie, ale kiedy się najlepiej zapisać do ginekologa, dziewczyny?
Pewnie to zależy od przypadku. Najlepiej ogólnie jak beta jest minimum 1500 bo jest szansa, że coś będzie widać. Ja idę znacznie wcześniej pewnie - bo nie będzie takiej bety, ale ze względu na ciąże pozamaciczne, które miałam i wolę dmuchać na zimne, być pod kontrolą lekarza.
I super pani ginekolog mam wizytę póki co na 13 kwietnia wychodzi około 8tc ale mam nadzieję, że szybciej się coś zwolni, jest bardzo rozchwytywana.

Właśnie wróciłam do domu z pobrania krwi. Czekam na wynik, będzie około 16:20, zauważyłam już, że właśnie o tej godzinie wskakują wyniki.

We wtorek mam wizytę u ginekologa na NFZ - u tego co mi zawsze coś wymyśla i nie daje skierowań ale chciałam po prostu do byle kogo a on miał najszybszy termin. Może w ciąży raczy dać skierowania na powtórkę bety czy coś, bo jednak lepiej przyoszczędzić te 50 czy 100zl.
No to teraz czekamy na wynik 🤞🤞🤞 pewnie że tak, kazdy pieniądz to pieniądz i te 50 czy 100 zł już będzie mogło iść na coś kolejnego ❤️

Lepiej dzisiaj? Daj znac czy cos sie udalo dorwac!

Wieeem.. ale ten prawidlowy przyrost tez bedzie piekny :)

Dzisiaj już lepiej aż sama się dziwię ze tak udało mi się to przełknąć 🙊
Niestety ciężko u mnie z terminami a wolałabym się już dostać do swojej ginekolog bo ona też pracuje w klinice bocian zajmuje się niepłodnością i jest andrologiem więc już by było wszystko u niej. Do niej mam termin na 2 kwietnia ale liczę ze jeszcze mi dziś odpisze na sms-a

Pewnie to zależy od przypadku. Najlepiej ogólnie jak beta jest minimum 1500 bo jest szansa, że coś będzie widać. Ja idę znacznie wcześniej pewnie - bo nie będzie takiej bety, ale ze względu na ciąże pozamaciczne, które miałam i wolę dmuchać na zimne, być pod kontrolą lekarza.
I super pani ginekolog mam wizytę póki co na 13 kwietnia wychodzi około 8tc ale mam nadzieję, że szybciej się coś zwolni, jest bardzo rozchwytywana.
I to będzie twoja pierwsza wizyta tego 13 kwietnia?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry