• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Dziewczyny wiem, że był już tutaj temat supli. Dopytam o te dla mężczyzn. Co Wasi biorą? Mamy na rynku coś sprawdzonego, jakieś klasyki gatunku, które mogłabym wcisnąć mojemu ♥😂
Kombajn TENfertil ON lub szaszetki Fertistim 😁 Albo kilka suplementów oddzielnie. Ja bym powiedziała że taka totalna podstawa to kompleks B, omega 3, maca, witamina D3, likopen (chyba że lubi soki pomidorowe), olej z czarnuszki, cynk

reklama
Dziewczyny wiem, że był już tutaj temat supli. Dopytam o te dla mężczyzn. Co Wasi biorą? Mamy na rynku coś sprawdzonego, jakieś klasyki gatunku, które mogłabym wcisnąć mojemu ♥😂
No i nawet jeżeli wybierzesz dla niego jakiś kombajn to niech pije sok z pomidorów, bo działa cuda na męską płodność 😁 To samo olej z czarnuszki, ale jest obrzydliwy. Mój ani tego ani tego nie lubi i bierze w formie kapsułek.

My bierzemy z mężem trochę po omacku: selen, cynk, witaminę D i kompleks witamin B w kroplach, ja dodatkowo folik, ale z tego co tutaj czytam to chyba jak go wybiorę to przerzucę się na ten metylofolian 🤔

Dziewczyny jako, że jestem tutaj na forum dopiero od wczoraj 🫣 a w temacie ciążowym raptem od początku tego roku 😅 może macie jakieś złote rady dla początkującej staraczki? 😉 Mam 29 lat, w czerwcu będą 3 lata po ślubie, wcześniej w ogóle nie miałam pragnienia zostania mamą, dopiero od niedawna coś mi się przestawiło w głowie i wpadam w panikę, że już moje najlepsze lata minęły. Tak przynajmniej twierdzi teściowa i szwagierka 🫠 wcześniej się tym nie przejmowałam, myślałam, że zajdę w ciążę od razu bez problemu 🤡

Dziewczyny jako, że jestem tutaj na forum dopiero od wczoraj 🫣 a w temacie ciążowym raptem od początku tego roku 😅 może macie jakieś złote rady dla początkującej staraczki? 😉 Mam 29 lat, w czerwcu będą 3 lata po ślubie, wcześniej w ogóle nie miałam pragnienia zostania mamą, dopiero od niedawna coś mi się przestawiło w głowie i wpadam w panikę, że już moje najlepsze lata minęły. Tak przynajmniej twierdzi teściowa i szwagierka 🫠 wcześniej się tym nie przejmowałam, myślałam, że zajdę w ciążę od razu bez problemu 🤡
Chętnie poczytam odpowiedzi 😎 ja podobna sytuacja. 29 lat i 3 lata po ślubie, z tym że mam już za sobą jeden biochem i po nim zapragnęłam dzidziutka..

Ja też rocznikowo 29 lat. Na początek to najlepiej współżyć regularnie, minimum 2 razy w tygodniu, a najlepiej co dwa dni. Kupcie sobie jakiś lubrykant, bo niektóre pary mają problem po jakimś czasie z nawilżeniem (FetrilSafe, Prefert) 😁

Chętnie poczytam odpowiedzi 😎 ja podobna sytuacja. 29 lat i 3 lata po ślubie, z tym że mam już za sobą jeden biochem i po nim zapragnęłam dzidziutka..
To zabrzmi egoistycznie ale jeszcze bardziej się spinam na zajście w ciążę żeby w końcu zamknąć gębę teściowej i szwagierce, które już od kilku lat robią sobie wredne żarty z naszej płodności 😩

reklama
Powiedzialabym, ze polecam seks 😂😂 ale to czarny humor, a tak serio, co 2 dni w plodne, jesli nie testy owu czy tempka to przejsc sie chociaz raz na monitoring zobaczyc czy faktycznie wychwytujecie ta owu, mozna sobie sprawdzic 7dnu po czy faktycznie byla prozkiem z krwi, moze lekkie maslo maslane ale to tak na start :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry