mariposa_
Fanka BB :)
Kombajn TENfertil ON lub szaszetki FertistimDziewczyny wiem, że był już tutaj temat supli. Dopytam o te dla mężczyzn. Co Wasi biorą? Mamy na rynku coś sprawdzonego, jakieś klasyki gatunku, które mogłabym wcisnąć mojemu ♥![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kombajn TENfertil ON lub szaszetki FertistimDziewczyny wiem, że był już tutaj temat supli. Dopytam o te dla mężczyzn. Co Wasi biorą? Mamy na rynku coś sprawdzonego, jakieś klasyki gatunku, które mogłabym wcisnąć mojemu ♥![]()
Ja od opakowanka zaczelam zakupy! Co niedziele uzupelniam zestaw emeryta i lecimy z calym tygodniemOn by chciał wszystko w jednej kapsułce lub saszetceczęsto gęsto zapomina brać.. jak nie ma nic sprawdzonego to zapewne zakupie mu opakowanie gdzie będzie miał podzielone na poszczególne dni
No i nawet jeżeli wybierzesz dla niego jakiś kombajn to niech pije sok z pomidorów, bo działa cuda na męską płodnośćDziewczyny wiem, że był już tutaj temat supli. Dopytam o te dla mężczyzn. Co Wasi biorą? Mamy na rynku coś sprawdzonego, jakieś klasyki gatunku, które mogłabym wcisnąć mojemu ♥![]()
Dziękuję i życzę każdej starającej się żeby się udałoPozytywne myślenie, tylko i wyłącznienic się nie dzieje, wynik piękny. Tylko się cieszyć
Gratulacje tak btw
![]()
Chętnie poczytam odpowiedziDziewczyny jako, że jestem tutaj na forum dopiero od wczoraja w temacie ciążowym raptem od początku tego roku
może macie jakieś złote rady dla początkującej staraczki?
Mam 29 lat, w czerwcu będą 3 lata po ślubie, wcześniej w ogóle nie miałam pragnienia zostania mamą, dopiero od niedawna coś mi się przestawiło w głowie i wpadam w panikę, że już moje najlepsze lata minęły. Tak przynajmniej twierdzi teściowa i szwagierka
wcześniej się tym nie przejmowałam, myślałam, że zajdę w ciążę od razu bez problemu
![]()
Ja też rocznikowo 29 lat. Na początek to najlepiej współżyć regularnie, minimum 2 razy w tygodniu, a najlepiej co dwa dni. Kupcie sobie jakiś lubrykant, bo niektóre pary mają problem po jakimś czasie z nawilżeniem (FetrilSafe, Prefert)Dziewczyny jako, że jestem tutaj na forum dopiero od wczoraja w temacie ciążowym raptem od początku tego roku
Mam 29 lat, w czerwcu będą 3 lata po ślubie, wcześniej w ogóle nie miałam pragnienia zostania mamą, dopiero od niedawna coś mi się przestawiło w głowie i wpadam w panikę, że już moje najlepsze lata minęły. Tak przynajmniej twierdzi teściowa i szwagierka
wcześniej się tym nie przejmowałam, myślałam, że zajdę w ciążę od razu bez problemu
![]()
To zabrzmi egoistycznie ale jeszcze bardziej się spinam na zajście w ciążę żeby w końcu zamknąć gębę teściowej i szwagierce, które już od kilku lat robią sobie wredne żarty z naszej płodnościChętnie poczytam odpowiedzija podobna sytuacja. 29 lat i 3 lata po ślubie, z tym że mam już za sobą jeden biochem i po nim zapragnęłam dzidziutka..
Powiedzialabym, ze polecam seksDziewczyny jako, że jestem tutaj na forum dopiero od wczoraja w temacie ciążowym raptem od początku tego roku
![]()