Eveline.eve
Fanka BB :)
Tak dorosły krok, usunęłam aplikację Premom. Nie jest mi potrzebna już, zostaje tylko kalendarzyk by wiedzieć kiedy okres mam mieć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A cos teraz dostawalas zeby podwyzszyc? Co na to sa w sumie sa w stanie dac?U mnie też są wyniki, na 8dpo Progesteron 40,20 ale niestety Estriadol znowu niski bo 86 tak więc ekhm straciłam już energię do tego cyklu. Dziękuję.
Wiadomo, że jeszcze za wcześnie. Nie trać wiary
Idealnie, gratulacje
Hehe rozbiłaś mnie7dpo to jeszcze mogło nie być implantacji
![]()
W jakim sensie już nie potrzebna?Tak dorosły krok, usunęłam aplikację Premom. Nie jest mi potrzebna już, zostaje tylko kalendarzyk by wiedzieć kiedy okres mam mieć
Hello! Może jeszcze machnij prolaktyne?Dzień dobry
5 dpo - w połowie drogi do testowania
Zmartwiłam się o ten mój progesteron i idę w czwartek zbadać razem z estriadolem
Miłego dnia!
Witaj, jestem na podobnej drodze, jedna nastolatka, druga prawie, wiek podobny, dwa biochemy. Trzymam kciuki!Hej Kochane chciałam się przywitać
Mam na imię Justyna mam 41 lat, mam już dwie nastoletnie córki i bardzo pragniemy z mężem dziecka. Co prawda będę testować dopiero w kwietniu, bo owulacja u mnie ma nadejść za kilka dni, ale chyba jeszcze nie ma kwietniowego wątku. Póki co robię testy owu.
W tamtym roku miałam 2 ciąże biochemiczne i tak mnie to dobiło, że przestaliśmy się starać na kilka miesięcy.
Teraz dołączam do starań pełna obaw, ale też nadziei![]()
A prolaktynę nie lepiej robić w 2-5 dniu cyklu?Hello! Może jeszcze machnij prolaktyne?![]()
Teraz to już po ptokach, można tylko liczyć i wierzyć w cudA cos teraz dostawalas zeby podwyzszyc? Co na to sa w sumie sa w stanie dac?
Czyli naturalnieTak dorosły krok, usunęłam aplikację Premom. Nie jest mi potrzebna już, zostaje tylko kalendarzyk by wiedzieć kiedy okres mam mieć
CześćHej Kochane chciałam się przywitać
Mam na imię Justyna mam 41 lat, mam już dwie nastoletnie córki i bardzo pragniemy z mężem dziecka. Co prawda będę testować dopiero w kwietniu, bo owulacja u mnie ma nadejść za kilka dni, ale chyba jeszcze nie ma kwietniowego wątku. Póki co robię testy owu.
W tamtym roku miałam 2 ciąże biochemiczne i tak mnie to dobiło, że przestaliśmy się starać na kilka miesięcy.
Teraz dołączam do starań pełna obaw, ale też nadziei![]()
Żeby mieć pełny obraz Prolaktyny robi się ją na początku cykluA prolaktynę nie lepiej robić w 2-5 dniu cyklu?
Endokrynolog dał mi skierowanie na prolaktynę i kazał zrobić na początku cyklu, więc zapisałam się na krew na 4 kwietnia akurat powinnam być w 2-3 dniu cyklu.
A może warto zrobić dwa razy dla porównania?
A to zrób wg lekarzaA prolaktynę nie lepiej robić w 2-5 dniu cyklu?
Endokrynolog dał mi skierowanie na prolaktynę i kazał zrobić na początku cyklu, więc zapisałam się na krew na 4 kwietnia akurat powinnam być w 2-3 dniu cyklu.
A może warto zrobić dwa razy dla porównania?