• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
U mnie też są wyniki, na 8dpo Progesteron 40,20 ale niestety Estriadol znowu niski bo 86 tak więc ekhm straciłam już energię do tego cyklu. Dziękuję.

Wiadomo, że jeszcze za wcześnie. Nie trać wiary ❤️

Idealnie, gratulacje 😊❤️

Hehe rozbiłaś mnie 😁 7dpo to jeszcze mogło nie być implantacji 🤭
A cos teraz dostawalas zeby podwyzszyc? Co na to sa w sumie sa w stanie dac?

Hej Kochane chciałam się przywitać 🙋‍♀️

Mam na imię Justyna mam 41 lat, mam już dwie nastoletnie córki i bardzo pragniemy z mężem dziecka. Co prawda będę testować dopiero w kwietniu, bo owulacja u mnie ma nadejść za kilka dni, ale chyba jeszcze nie ma kwietniowego wątku. Póki co robię testy owu.

W tamtym roku miałam 2 ciąże biochemiczne i tak mnie to dobiło, że przestaliśmy się starać na kilka miesięcy.

Teraz dołączam do starań pełna obaw, ale też nadziei:)🍀

Dzień dobry :)
5 dpo - w połowie drogi do testowania 😄
Zmartwiłam się o ten mój progesteron i idę w czwartek zbadać razem z estriadolem 🙏
Miłego dnia!

Mam na imię Justyna mam 41 lat, mam już dwie nastoletnie córki i bardzo pragniemy z mężem dziecka. Co prawda będę testować dopiero w kwietniu, bo owulacja u mnie ma nadejść za kilka dni, ale chyba jeszcze nie ma kwietniowego wątku. Póki co robię testy owu.

W tamtym roku miałam 2 ciąże biochemiczne i tak mnie to dobiło, że przestaliśmy się starać na kilka miesięcy.

Witaj, jestem na podobnej drodze, jedna nastolatka, druga prawie, wiek podobny, dwa biochemy. Trzymam kciuki!

A cos teraz dostawalas zeby podwyzszyc? Co na to sa w sumie sa w stanie dac?
Teraz to już po ptokach, można tylko liczyć i wierzyć w cud 😅 liczyłam, że Bemfola i Ovitralle pomogą ale coś przeliczyłam się 🤷‍♀️
Podobno daje się Estrofem od owulacji, który podnosi Estriadol. W przyszłym cyklu mam drożność i monitoring to będę rozmawiać 🙂

Tak dorosły krok, usunęłam aplikację Premom. Nie jest mi potrzebna już, zostaje tylko kalendarzyk by wiedzieć kiedy okres mam mieć
Czyli naturalnie ❤️ trzymam kciukasy!

Cześć 🙂
Fajnie, że coraz więcej osób po kilkuletniej przerwie stara się o kolejną pociechę ❤️ u mnie też na stanie dwoje nastolatków 🙂

A prolaktynę nie lepiej robić w 2-5 dniu cyklu?
Endokrynolog dał mi skierowanie na prolaktynę i kazał zrobić na początku cyklu, więc zapisałam się na krew na 4 kwietnia akurat powinnam być w 2-3 dniu cyklu.
A może warto zrobić dwa razy dla porównania?
Żeby mieć pełny obraz Prolaktyny robi się ją na początku cyklu 🙂 po owulacji często fizjologicznie rośnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry