marietta2112
Fanka BB :)
Jak już to rano, nie widzę sensu robić u mnie po południu z rozcieńczonego moczu, skoro po całej nocy była biel.@marietta2112 a Ty nie testujesz jeszcze?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak już to rano, nie widzę sensu robić u mnie po południu z rozcieńczonego moczu, skoro po całej nocy była biel.@marietta2112 a Ty nie testujesz jeszcze?![]()
A ten sam lab? I czekaj jak Ty mialas? Badalas przed okresem tzn przed 15 ta bete? Ile razy? No kurde nie wyglada to jakos bardzo dobrze…Dziewczyny zaraz zwariuje..
15go zaczął się okres, normalnie wyglądający, bite 6 dni
W sobotę 21go miałam betę 13
Wczoraj na usg lekarz powiedział, że endometrium wygląda na 1 fazę cyklu, pecherzyk 13mm w prawym jajniku, pewnie pod koniec tygodnia owulacja, ale żeby jeszcze zweryfikować tą betę dla pewności czy spada prawidłowo
Dzisiejsza beta 59.. Czy to nie powinno spadać już do zera?![]()
U mnie wieczorem bylo zdecydyfowanie widoczne w porownaniu do ranaJak już to rano, nie widzę sensu robić u mnie po południu z rozcieńczonego moczu, skoro po całej nocy była biel.
Robiłam po miesiączce 21 marca i dziś.. I rośnieA ten sam lab? I czekaj jak Ty mialas? Badalas przed okresem tzn przed 15 ta bete? Ile razy? No kurde nie wyglada to jakos bardzo dobrze…
Nie wygląda to zbyt dobrze... Beta nie powinna mieć takiej wartości - spróbuj jeszcze w czwartek powtórzyć betę i skontaktuj się z ginekologiem - endo w ciąży jest podobne do tego tuż przed miesiączką/w pierwsze dni bo jest pogrubione. Trzymam kciuki, żeby to nie było nic złegoDziewczyny zaraz zwariuje..
15go zaczął się okres, normalnie wyglądający, bite 6 dni
W sobotę 21go miałam betę 13
Wczoraj na usg lekarz powiedział, że endometrium wygląda na 1 fazę cyklu, pecherzyk 13mm w prawym jajniku, pewnie pod koniec tygodnia owulacja, ale żeby jeszcze zweryfikować tą betę dla pewności czy spada prawidłowo
Dzisiejsza beta 59.. Czy to nie powinno spadać już do zera?![]()
Jednak ładnie się zagnieździł Bobson gdzie trzebaHej Dziewczęta.Jako, że dzieliłam się z Wami tu przez większość marca swoimi rozterkami przychodzę do Was z małym cosiem żeby Was tu pozarażać.
Obraz na USG zgodny z tą niską jeszcze betą - późna owulacja. Mamy skontrolować betę jeszcze ale nie koniecznie. Jesteśmy dobrej myśli.
Test dzisiaj kupiłam i zrobiłam sobie "na pamiątkę".
Zobacz załącznik 1738581
No jeszcze gdzieś z tyłu głowy mamy z panią doktor pseudopecherzyk tak się może zdarzyć przy pozamacicznej ale raczej trzymamy się tego szczęśliwego scenariusza.Jednak ładnie się zagnieździł Bobson gdzie trzeba
Gratulacje![]()
Będzie wszystko pięknie! Musi byćNo jeszcze gdzieś z tyłu głowy mamy z panią doktor pseudopecherzyk tak się może zdarzyć przy pozamacicznej ale raczej trzymamy się tego szczęśliwego scenariusza.![]()