• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Dziewczyny zaraz zwariuje.. 😖😣😱
15go zaczął się okres, normalnie wyglądający, bite 6 dni
W sobotę 21go miałam betę 13
Wczoraj na usg lekarz powiedział, że endometrium wygląda na 1 fazę cyklu, pecherzyk 13mm w prawym jajniku, pewnie pod koniec tygodnia owulacja, ale żeby jeszcze zweryfikować tą betę dla pewności czy spada prawidłowo
Dzisiejsza beta 59.. Czy to nie powinno spadać już do zera? 😱
A ten sam lab? I czekaj jak Ty mialas? Badalas przed okresem tzn przed 15 ta bete? Ile razy? No kurde nie wyglada to jakos bardzo dobrze…

Dziewczyny zaraz zwariuje.. 😖😣😱
15go zaczął się okres, normalnie wyglądający, bite 6 dni
W sobotę 21go miałam betę 13
Wczoraj na usg lekarz powiedział, że endometrium wygląda na 1 fazę cyklu, pecherzyk 13mm w prawym jajniku, pewnie pod koniec tygodnia owulacja, ale żeby jeszcze zweryfikować tą betę dla pewności czy spada prawidłowo
Dzisiejsza beta 59.. Czy to nie powinno spadać już do zera? 😱
Nie wygląda to zbyt dobrze... Beta nie powinna mieć takiej wartości - spróbuj jeszcze w czwartek powtórzyć betę i skontaktuj się z ginekologiem - endo w ciąży jest podobne do tego tuż przed miesiączką/w pierwsze dni bo jest pogrubione. Trzymam kciuki, żeby to nie było nic złego

Hej Dziewczęta. ❤️ Jako, że dzieliłam się z Wami tu przez większość marca swoimi rozterkami przychodzę do Was z małym cosiem żeby Was tu pozarażać. 🥰🦠
Obraz na USG zgodny z tą niską jeszcze betą - późna owulacja. Mamy skontrolować betę jeszcze ale nie koniecznie. Jesteśmy dobrej myśli.
Test dzisiaj kupiłam i zrobiłam sobie "na pamiątkę". 😅
20260324_181115.jpg

Hej Dziewczęta. ❤️ Jako, że dzieliłam się z Wami tu przez większość marca swoimi rozterkami przychodzę do Was z małym cosiem żeby Was tu pozarażać. 🥰🦠
Obraz na USG zgodny z tą niską jeszcze betą - późna owulacja. Mamy skontrolować betę jeszcze ale nie koniecznie. Jesteśmy dobrej myśli.
Test dzisiaj kupiłam i zrobiłam sobie "na pamiątkę". 😅
Zobacz załącznik 1738581
Jednak ładnie się zagnieździł Bobson gdzie trzeba 😍
Gratulacje ❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry