• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Hej Dziewczęta. ❤️ Jako, że dzieliłam się z Wami tu przez większość marca swoimi rozterkami przychodzę do Was z małym cosiem żeby Was tu pozarażać. 🥰🦠
Obraz na USG zgodny z tą niską jeszcze betą - późna owulacja. Mamy skontrolować betę jeszcze ale nie koniecznie. Jesteśmy dobrej myśli.
Test dzisiaj kupiłam i zrobiłam sobie "na pamiątkę". 😅
Zobacz załącznik 1738581
Gratulacje ❤️ jaką masz teraz bete?

Hej Dziewczęta. ❤️ Jako, że dzieliłam się z Wami tu przez większość marca swoimi rozterkami przychodzę do Was z małym cosiem żeby Was tu pozarażać. 🥰🦠
Obraz na USG zgodny z tą niską jeszcze betą - późna owulacja. Mamy skontrolować betę jeszcze ale nie koniecznie. Jesteśmy dobrej myśli.
Test dzisiaj kupiłam i zrobiłam sobie "na pamiątkę". 😅
No jest! Piękny widok 🥹 gratulacje jeszcze raz, rośnijcie zdrowo! 🧸

W sumie cieszy mnie ta beta ze jest prawie 0, bo po tych duchach nie ciemniejacych nie wygladalo to optymistycznie, a tak zaraz przyjdzie okres i nowa szansa 😉

Załączniki

• AISelect_20260324_185229_Samsung Internet.jpg
    AISelect_20260324_185229_Samsung Internet.jpg
    79,5 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Punkt pobrań inny, ale laboratorium to samo, właśnie sprawdziłam. Wiecznie kuźwa coś w tym roku 😭
A masz pewnosc ze ida do tego samego labu? U mnie w miescie sa 3-4 diagnostyki, z czego jada do 2 roznych labow, roznych miast.. powtorz sobie w ttm samym co dzis, jutro/pojutrze, bo mysle ze tu nie ma co pilnowac 2 dni, kwestia zobaczenua czy spada.. a potem gin na cito bym uderzala.. ale spokojnie, nie martw sie na zapas, trzeba zadzialac zeby spadla i bedzie kolejna szansa.. tylko teraz musisz zadbac o siebie ♥️
W sumie cieszy mnie ta beta ze jest prawie 0, bo po tych duchach nie ciemniejacych nie wygladalo to optymistycznie, a tak zaraz przyjdzie okres i nowa szansa 😉
To jest mysle dobra informacja :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry