• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Dziewczyny u mnie teraz pojawił się delikatnie podbarwiony śluz na brązowo. Czy to może być to co myślę, czy w 5dpo to sobie wkręcam? 🫣
Niech sie wypowie ktos madrzejszy :D ale mysle ze 5dpo to troche wczesnue, bo sluz pojawia sie po zagniezdzeniu, a kurde 4dpo to malo realne, ale(!) jestes pewna owu, ze dzis 5dpo?

reklama
A masz pewnosc ze ida do tego samego labu? U mnie w miescie sa 3-4 diagnostyki, z czego jada do 2 roznych labow, roznych miast.. powtorz sobie w ttm samym co dzis, jutro/pojutrze, bo mysle ze tu nie ma co pilnowac 2 dni, kwestia zobaczenua czy spada.. a potem gin na cito bym uderzala.. ale spokojnie, nie martw sie na zapas, trzeba zadzialac zeby spadla i bedzie kolejna szansa.. tylko teraz musisz zadbac o siebie ♥️

To jest mysle dobra informacja :)
Chyba pójdę jeszcze jutro prywatnie i sprawdzę, bo jajko zniosę 🫠 raczej ten sam lab. Staram się być dobrej myśli, ale no kurde co to za dziwne akcje w ogóle 🫨

reklama
Niech sie wypowie ktos madrzejszy :D ale mysle ze 5dpo to troche wczesnue, bo sluz pojawia sie po zagniezdzeniu, a kurde 4dpo to malo realne, ale(!) jestes pewna owu, ze dzis 5dpo?
W sumie może już wchodzić w 6dpo bo owulacja była najprawdopodobniej jakoś w nocy 18/19 marca. Owulację wyłapałam testami, pik złapałam 18go marca rano i wieczorem już całkowicie LH spadlo, a kolejnego dnia rano już zaczęły pobolewać mnie piersi co jest u mnie właśnie takim znakiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry