• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Dobry!
Budzilam sie jak nienormalna dzisiaj w nocy, nie wiem czemu..
ale snilo mi sie, ze mieszkalam w kamperze (baaardzo marze o tym, zeby miec :D) ale on mial jakos wiecej pokoi, ale to tam sie staralismy, mimo ze przez scianki wszystko slychac.. odwiedzila mnie ciocia ze swoim wnukiem, ktory mogl miec max 6 miesiecy i powiedziala, ze tez beda sie starac o dziecko, bo takie fajne jest, ze tez chca.. ciocia ma ponad 70 lat 😂😂

U mnie nadzieja gaśnie pomału... 10dpo i biało, zero duszków. Do okresu jeszcze chwila, bo mam termin @ na 31.03, więc będę sprawdzać dalej oczywiście.
1000152724.jpg

A mi się wydaje że złapałaś na becie zagniezdzenie 😊 z każdą godziną beta rośnie więc stąd różowa kreseczka . 😍
No, ale jakim cudem na teście czułości 10, wychodzi beta z krwi 0,86. To mnie zastanawia nadal.
Cześć 🙂
Dzisiaj będzie dobry dzień.
Wszystkim testującym wysyłam mocne kciuki 🤞🍀

U mnie 10dpo, temperatura mnie na razie zadziwia 🤔 jeszcze takiej stabilnej nie miałam ale oczywiście wiem, że to mało znaczy 😏 zobaczymy jaki będzie rozwój
Obiecująca ta temperatura. Trzymam kciuki 🤞próbujesz jutro testować? Czy czekasz do 27.03?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry