Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ten ostatni nie wiem, wiec sie nie wypowiemU mnie nadzieja gaśnie pomału... 10dpo i biało, zero duszków. Do okresu jeszcze chwila, bo mam termin @ na 31.03, więc będę sprawdzać dalej oczywiście.
Zobacz załącznik 1738606
Tylko ze te kreski byly przez 5 dni takie same i beta potwierdzila, ze to blądA mi się wydaje że złapałaś na becie zagniezdzeniez każdą godziną beta rośnie więc stąd różowa kreseczka .
![]()
No, ale jakim cudem na teście czułości 10, wychodzi beta z krwi 0,86. To mnie zastanawia nadal.A mi się wydaje że złapałaś na becie zagniezdzeniez każdą godziną beta rośnie więc stąd różowa kreseczka .
![]()
Obiecująca ta temperatura. Trzymam kciukiCześć
Dzisiaj będzie dobry dzień.
Wszystkim testującym wysyłam mocne kciuki
U mnie 10dpo, temperatura mnie na razie zadziwiajeszcze takiej stabilnej nie miałam ale oczywiście wiem, że to mało znaczy
zobaczymy jaki będzie rozwój
No dlatego będę grzecznie co rano robić, obserwować - przynajmniej do piątku.Ten ostatni nie wiem, wiec sie nie wypowiempoczekam
ale czasu to kurde masz jeszcze mnostwo!!
W planach w sobotę, niedzielęObiecująca ta temperatura. Trzymam kciukipróbujesz jutro testować? Czy czekasz do 27.03?
A tego 3 dnia co sie zadzialo? I to plamienie 7 co to tam jest?Cześć
Dzisiaj będzie dobry dzień.
Wszystkim testującym wysyłam mocne kciuki
U mnie 10dpo, temperatura mnie na razie zadziwiajeszcze takiej stabilnej nie miałam ale oczywiście wiem, że to mało znaczy
zobaczymy jaki będzie rozwój