Gosz92
Fanka BB :)
Nie masz, tez widze, ale wiesz jak jestDziewczyny czy ja mam omamy? Zrobiłam jeszcze jeden po powrocie z pracy...
Zobacz załącznik 1738643
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie masz, tez widze, ale wiesz jak jestDziewczyny czy ja mam omamy? Zrobiłam jeszcze jeden po powrocie z pracy...
Zobacz załącznik 1738643
WidzęCzy tylko ja tu coś widzę?Zobacz załącznik 1738647
Właśnie rano miałam problem bo ja mam ten kasetkowy i zanim złapałam go zdążyłam się wysikać i coś na siłę jeszcze próbowałamKurde nie wiem… do dosikania!
No wiem, ty jesteś idealnym tego przykładem. Test konieczne rano powtórzę, ale tak mi sie wszystko składa w całość z objawów i liczę, żezaskoczyło. Owu liczyłam od 16.03, bo pik był 15.03, ale rownie dobrze może to być 9dpo dziś a nie 10, a okres, który mam nadzieję nie zawita ma być 31.03, więc mam jeszcze czas na rozkręcenie. Na razie to turbo delikatny cień wyszedł. Choć i tak się cieszę, bo dużo dziś piłam a mikrocień się pojawił.Nie masz, tez widze, ale wiesz jak jest![]()
Koniecznie powtórz jutro rano. Trzymam kciuki!No wiem, ty jesteś idealnym tego przykładem. Test konieczne rano powtórzę, ale tak mi sie wszystko składa w całość z objawów i liczę, żezaskoczyło. Owu liczyłam od 16.03, bo pik był 15.03, ale rownie dobrze może to być 9dpo dziś a nie 10, a okres, który mam nadzieję nie zawita ma być 31.03, więc mam jeszcze czas na rozkręcenie. Na razie to turbo delikatny cień wyszedł. Choć i tak się cieszę, bo dużo dziś piłam a mikrocień się pojawił.
Dalej nie ma wyników?Różnie, czasami prywatnie, czasami z luxmedu z pakietu, ale na Nfz raczej nie, to jest w ogóle abstrakcja, w poradni mi pani powiedziała że dopiero w 8tc umawiają na wizytę, to wtedy już na usg widać i nie potrzebne badanie betybeta jest ważna na początku.
btw wykończy mnie to czekanie dziś![]()
Trzymam kciuki zeby jutro juz byla porzadna kreseczkaNo wiem, ty jesteś idealnym tego przykładem. Test konieczne rano powtórzę, ale tak mi sie wszystko składa w całość z objawów i liczę, żezaskoczyło. Owu liczyłam od 16.03, bo pik był 15.03, ale rownie dobrze może to być 9dpo dziś a nie 10, a okres, który mam nadzieję nie zawita ma być 31.03, więc mam jeszcze czas na rozkręcenie. Na razie to turbo delikatny cień wyszedł. Choć i tak się cieszę, bo dużo dziś piłam a mikrocień się pojawił.
Cały czas w realizacjiDalej nie ma wyników?![]()