• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Cały czas w realizacji 🫠 już rozpoczęłam lekturę procedur w leczeniu cp..
Myślę,że będziesz musiała jeszcze raz zrobić przyrost bo to nie będą aż tak duże ilości - ale warto być na łączach z ginekologiem,gdy otrzymasz wyniki.
Ja w obu pozamacicznych betę ponad 1200/1400 miałam i spadała , rosła- robiła co chciała 😔 i obie w 6tc zakończone

reklama
Wczoraj 59,8
Dziś 59,1

Jutro powtórka, teraz będę sprawdzać czy spada do 0

I teraz będę miała rozkmine czy będzie ta owulacja w tym cyklu czy nie będzie, chyba za duże ryzyko i lepiej odpuścić ten cykl 🤔 co myślicie?
Może zrób w piątek ,żeby wynik miał ręce i nogi?

Bo niby spadło ale tyle co nic - radzę zrobić w piątek/sobotę jeszcze raz ,żeby beta " miała" trochę czasu.

Edit: gin też pewnie poradzi powtórzyć za dwa dni a nie codziennie badanie.
Masz jakieś plamienia czy coś?

Może zrób w piątek ,żeby wynik miał ręce i nogi?

Bo niby spadło ale tyle co nic - radzę zrobić w piątek/sobotę jeszcze raz ,żeby beta " miała" trochę czasu.

Edit: gin też pewnie poradzi powtórzyć za dwa dni a nie codziennie badanie.
Masz jakieś plamienia czy coś?
Właśnie nie mam żadnych objawów, ewentualnie takie które mogą być tozsame z owulacją, ale żadnego plamienia, żadnego bólu 🤔
Zrobię na pewno jutro i w sobotę bo mam skierowania z luxmedu, dziś w sumie zrobiłam prywatnie, bo nienawidzę niepewności 😅 muszę mieć poczucie, że coś robię. W poniedziałek umówiłam wizytę, nawet jak wartości będą spadać to nie zaszkodzi żeby zobaczył co się dzieje w usg

Wczoraj 59,8
Dziś 59,1

I teraz będę miała rozkmine czy będzie ta owulacja w tym cyklu czy nie będzie, chyba za duże ryzyko i lepiej odpuścić ten cykl 🤔 co myślicie?
Nie bardzo ten wynik, w sensie jak dla mnie to nie spadła. Nie ma co patrzeć na to co po przecinku bo wyniki bety nie będą co do joty. Jest margines błędu aparatu. Nie chce straszyć ale 65 i 75 to niemal taki sam wynik dla aparatu

Nie bardzo ten wynik, w sensie jak dla mnie to nie spadła. Nie ma co patrzeć na to co po przecinku bo wyniki bety nie będą co do joty. Jest margines błędu aparatu. Nie chce straszyć ale 65 i 75 to niemal taki sam wynik dla aparatu
Ale też nie rośnie, staram się dostrzegać pozytywy 😅
thrillerz-paulo-gustavo.gif

@emma11 O! Ja dziś tak samo 6DPO 😅 jak się czujesz?
Dzisiaj rano w drodze do biura złapała mnie mega śpiączka , już myślałam, że nie dojadę, a mam ponad godzinę drogi i cały dzień męczą mnie wzdęcia 🥴 piersi bolą jak bolały. Jutro rano zamierzam zbadać progesteron i estriadol. Raczej nie mam wielkich nadziei na ten cykl, coś mi podpowiada, że to się tak łatwo i szybko nie uda 🙄 a Ty jak się czujesz? Jakieś objawy?

[/QUOTE]
Czy tylko ja nie widzę wyniku? Ile ta beta?

reklama
Właśnie nie mam żadnych objawów, ewentualnie takie które mogą być tozsame z owulacją, ale żadnego plamienia, żadnego bólu 🤔
Zrobię na pewno jutro i w sobotę bo mam skierowania z luxmedu, dziś w sumie zrobiłam prywatnie, bo nienawidzę niepewności 😅 muszę mieć poczucie, że coś robię. W poniedziałek umówiłam wizytę, nawet jak wartości będą spadać to nie zaszkodzi żeby zobaczył co się dzieje w usg
Trzymam kciuki,żeby to nie było nic poważnego:)
I jeżeli ma się coś dziać przykrego to niech to jest biochem a nie cp

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry