• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
No właśnie myślę czy teraz w sobotę i poniedziałek, czy poczekać jeszcze tydzień. Wizytę u gin mam 25.04 i tak się zastanawiam czy nie za późno czy akurat. Bo wcześniej jak byłam to nie było serduszka, poszłam za wcześnie i potem 2 tyg stresowałam się czy będzie to serduszko czy nie..a teraz nie wiem czy nie za długo 4 tygodnie?

U mnie niestety biel 💔 nie wiem co to było wczoraj...
1000152772.jpg

Mi sie wydaje, ze tu caly czas jest cien.. ale no jesli wczoraj byl taki to kurde powiniej byc mocniejszy..
No właśnie też tak pomyślałam. Jedyne co mogło wpłynąć na wynik to fak, ze wstałam o 3 siusiu, bo już nie mogłam wytrzymać a test robiłam z moczu o 6:30.
Może była nieudana implantacja...
Żeby skończyć z domysłami i rozstrzygnąć raz na zawsze ten cykl poszłam na betę.

reklama
@natkusia ja wnioskuje o wczesniejsze testowanie :D
Wniosek odrzucony 😅
Boję się więc chyba jednak pozostaje niedziela jako ta ostateczność.

@marietta2112 przykro mi, to jest właśnie to wczesne testowanie bo choćby skały srały ja jestem temu przeciwna ale to tylko moje prywatne zdanie 🤷‍♀️

No właśnie myślę czy teraz w sobotę i poniedziałek, czy poczekać jeszcze tydzień. Wizytę u gin mam 25.04 i tak się zastanawiam czy nie za późno czy akurat. Bo wcześniej jak byłam to nie było serduszka, poszłam za wcześnie i potem 2 tyg stresowałam się czy będzie to serduszko czy nie..a teraz nie wiem czy nie za długo 4 tygodnie?
Jeżeli jesteś cierpliwa to jest dobra data 🙂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry