• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

No właśnie też tak pomyślałam. Jedyne co mogło wpłynąć na wynik to fak, ze wstałam o 3 siusiu, bo już nie mogłam wytrzymać a test robiłam z moczu o 6:30.
Może była nieudana implantacja...
Żeby skończyć z domysłami i rozstrzygnąć raz na zawsze ten cykl poszłam na betę.
No przy malej becie takue wstanie moglo wplynac, ale dobrze, ze poszlas, wtedy bedzie wszystko wiadomo!

reklama
Kurde mam zagwozdke.. no bo nie wyglada mi to na wahania w cyklu, a z drugiej strony 7dc to mega za wczesnie, ale jednoczesnie nie wiem jak to wyglada po biochemie i jestem totalnie zielona… co myslicie? Moja tempka jakby co..
IMG_7160.jpeg

Cześć dziewczyny ❤️❤️
Byliśmy wczoraj u lekarza mieliśmy iść w poniedziałek ale w pracy wyniknęła tak nieprzyjemna sytuacja i co najlepsze nie z mojej winy…. Miałam pracować do majówki no ale wyszło jak wyszło 🤷🏼‍♀️ jedyne co mnie stresuje to te kontrole na L4 w ciazy bo ponoć robią to coraz częściej 🤷🏼‍♀️
Ale z dobrych wiadomości mamy zarodek z serduszkiem jeszcze lekarz nie sprawdzał tętna bo idziemy 1 kwietnia ale widzieliśmy już jak bije ❤️❤️ tyle że przez tą sytuację sprzed wczoraj z pracy boli mnie brzuch na dole i dostałam luteinę dopochwowo na podtrzymanie
Także pewnie będę spadać od Was ale będę Was podczytywać co tam u Was słychać 😁😁

To bedzie dobry czas na wizyte, przynajmniej nie trafisz na moment, ze jeszcze nie ma serduszka, wiec bym zostawila ten termin
A na betę teraz czy za tydzień ?
Wniosek odrzucony 😅
Boję się więc chyba jednak pozostaje niedziela jako ta ostateczność.

@marietta2112 przykro mi, to jest właśnie to wczesne testowanie bo choćby skały srały ja jestem temu przeciwna ale to tylko moje prywatne zdanie 🤷‍♀️

Jeżeli jesteś cierpliwa to jest dobra data 🙂
Nie jestem w ogóle xD no ale wtedy się zawiodłam mocno więc myślę żeby teraz wytrzymać.

Byłam dziś w luxmedzie na becie (proszę nie krzyczeć 😅) ale mam wysoki pakiet i kilka skierowań, to żal nie skorzystać, jeszcze upoluje w sobotę wizytę, bo w niedzielę nie robią badań.

Ale w ramach testów zobaczcie co się dzieje z owulakami 🤣 i czuje taki dyskomfort w macicy jak zawsze przed pikiem 😱
Co tu się odpierdziela 🤡
17247.jpg

reklama
Dziwne bo wyglada to jak owulka a inne objawy ?
No wlasnie wyglada jak owulka! Nie wiem kurde, piersi nic, ale to akurat mnie nie dziwi, jajnik bolal dlugo w czasie ojresu ale zaczal przed, tu sie nie dziwie, jednak biochem, a sluz totalnie nie wiem.. ale znow libido raczej rosnie mi przed, po jest stypa straszna 😂 a wczoraj bylo wieksze, przedwczoraj niby tez, totalnie nie wiem co jest :D jesli byla owu to dupa, bo nie bylo seksu, ale bede sobie obserwowac i testowac, totalnie nie moj standard temperatur 🙈
Cześć dziewczyny ❤️❤️
Byliśmy wczoraj u lekarza mieliśmy iść w poniedziałek ale w pracy wyniknęła tak nieprzyjemna sytuacja i co najlepsze nie z mojej winy…. Miałam pracować do majówki no ale wyszło jak wyszło 🤷🏼‍♀️ jedyne co mnie stresuje to te kontrole na L4 w ciazy bo ponoć robią to coraz częściej 🤷🏼‍♀️
Ale z dobrych wiadomości mamy zarodek z serduszkiem jeszcze lekarz nie sprawdzał tętna bo idziemy 1 kwietnia ale widzieliśmy już jak bije ❤️❤️ tyle że przez tą sytuację sprzed wczoraj z pracy boli mnie brzuch na dole i dostałam luteinę dopochwowo na podtrzymanie
Także pewnie będę spadać od Was ale będę Was podczytywać co tam u Was słychać 😁😁
Ale czemu boisz sie kontroli? Ja masz chodzace- jest prosciej, a jak gdzues bys musiala jechac- daj znac do zusu ze na czas od x-x zmieniasz miejsce pobytu, byle nie zagranica np teneryfa 😂 i bedzie luz!
A na betę teraz czy za tydzień ?

Nie jestem w ogóle xD no ale wtedy się zawiodłam mocno więc myślę żeby teraz wytrzymać.
Poszlabym teraz, w sensie jak wieksze wartosci to nie przyrasta juz tak u moze kalkulator Cie przestraszyc, a przy tych poczatkowych wartosciach lepiej widac to raz a dwa jesli cos sie dzieje nie tak- lepiej wychwycic to na poczatku a to wlasnie po przyrostach bety widac :)
Byłam dziś w luxmedzie na becie (proszę nie krzyczeć 😅) ale mam wysoki pakiet i kilka skierowań, to żal nie skorzystać, jeszcze upoluje w sobotę wizytę, bo w niedzielę nie robią badań.

Ale w ramach testów zobaczcie co się dzieje z owulakami 🤣 i czuje taki dyskomfort w macicy jak zawsze przed pikiem 😱
Co tu się odpierdziela 🤡
Zobacz załącznik 1738682
Trzasne Ci zaraz 😂 ja pierdykam nie wiem, jestes tak zaprzeczajacym medyczna wiedze przypadkiem, ze chetnie sobie przyobserwuje 😂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry