• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Nie no, wszystko to nie :D ale wlasnie kwestia spacerow, nawet wiesz.. glupue wyjscie z psem, no musi siku robic, a l4 masz np na taki powod, ze dasz rade isc z psem na spacer, nie uziemia Cie.. przykladowo wymiotujesz, ale przeciez mozesz leciec w krzaki 😂 gorzej tu w pracy jest :D
Jeśli lekarz wpisze podobno w zaleceniach spacery itd to się nie mogą przyczepić 😃😃 no a dwa że niestety ale w niektórych przypadkach rodzaj pracy nie pozwala na dalsze bycie na stanowisku a kobiety są za to kontrolowane i wgl, ale pewnie ze względu na to że niektóre kobiety miały możliwość pracy ale szły na zwolenienie 😔 ja sobie nie wyobrażam pracować jeśli tak jak u mnie szef mnie straszył u to nie bezpośrednio do mnie zwolnieniem za coś co zupełnie nie było moja wina i nawet dyrektor powiedział że to zupełnie nie jest moja wina

reklama
Jeśli lekarz wpisze podobno w zaleceniach spacery itd to się nie mogą przyczepić 😃😃 no a dwa że niestety ale w niektórych przypadkach rodzaj pracy nie pozwala na dalsze bycie na stanowisku a kobiety są za to kontrolowane i wgl, ale pewnie ze względu na to że niektóre kobiety miały możliwość pracy ale szły na zwolenienie 😔 ja sobie nie wyobrażam pracować jeśli tak jak u mnie szef mnie straszył u to nie bezpośrednio do mnie zwolnieniem za coś co zupełnie nie było moja wina i nawet dyrektor powiedział że to zupełnie nie jest moja wina
Nadmienię że jeżeli jest cukrzyca ciążowa albo nadciśnienie to wskazany jest ruch więc mogą co najwyżej nagwizdac (choć wiemy jak ZUS potrafi walczyć, kogoś uśmiercają kogoś ożywiają)

Byłam dziś w luxmedzie na becie (proszę nie krzyczeć 😅) ale mam wysoki pakiet i kilka skierowań, to żal nie skorzystać, jeszcze upoluje w sobotę wizytę, bo w niedzielę nie robią badań.

Ale w ramach testów zobaczcie co się dzieje z owulakami 🤣 i czuje taki dyskomfort w macicy jak zawsze przed pikiem 😱
Co tu się odpierdziela 🤡
Zobacz załącznik 1738682
Powiem Ci że mega to wszystko pokręcone, takiego czegoś to ja jeszcze nie widziałam 🫣🤔
nie żebym widziała nie wiadomo ile 🤣 ale no chwilę się tu na forum już siedzi i różne przypadki były ale nie taki 🤐 masz jakąś konsultacje z lekarzem umówioną?

Ale pracodawca może zwolnić pracownika ze świadczenia pracy jak nie jest w stanie dostosować stanowiska dla ciężarnej i nie trzeba iść na l4.. Ale bardzo rzadko tak się dzieje niestety i sami pracodawcy każą iść na zwolnienie, żeby potem nie płacić 🫠

Ale pracodawca może zwolnić pracownika ze świadczenia pracy jak nie jest w stanie dostosować stanowiska dla ciężarnej i nie trzeba iść na l4.. Ale bardzo rzadko tak się dzieje niestety i sami pracodawcy każą iść na zwolnienie, żeby potem nie płacić 🫠
O Jejuu kochana w przypadku mojego pracodawcy ? Nawet nie ma takie opcji 😂😂 żeby on płacił pracownikowi za nic nie robienie ? Przecież chłop by zawału dostał jakby coś takiego usłyszał , jeszcze bym go miała na sumieniu 😂😂😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry