• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Witajcie!
Wpadam tutaj tylko przekazać, że byłam dziś na USG. Przerażona po piątkowej wizycie, prawie dostałam ataku paniki przed gabinetem.
Na szczęście tym razem wizyta przebiegła pomyślnie❤️
Mały okruszek ma 12mm
Serduszko bije 151ud/min
Wiek ciąży z USG idealnie zgrywa się z terminem z owulacji. 7tyg+3dni❤️
Na chwilę obecną jest bardzo dobrze.
Dziekuje Wam dziewczyny za towarzyszenie w drodze do tego momentu.❤️❤️❤️
Jesteście wspaniałe!!!
Mam nadzieję, że każda z Was niebawem opuści kreskowy wątek z 2 kreskami❤️ Trzymam za to kciuki!
Rozsiewam jeszcze te kilka dni, ciążowe zarazki z ławeczki i życze Wam dziewczyny WSZYSTKIEGO co najlepsze!!
Jeszcze raz ogromne dzięki, że mogłam tu być z Wami❤️

Nie mogę wyjść z szoku, jak wizyty na NFZ wyglądają i jacy lekarze przyjmują. Albo mam totalnego pecha do publicznej służby zdrowia.... Byłam dzisiaj na kontroli. Przyjęła mnie lekarka, która ewidentnie już powinna być dawno na emeryturze. Dowiedzieć się od niej nie dało niczego. Pytam o coś, a ona cisza. No to czekam aż skończy cokolwiek ona tam robiła. W trakcie badania po prostu gdzieś wyszła bez słowa i nie było jej chyba z 5 minut, a ja tak leżę rozkraczona, nie wiedząc co robić hahaha :D No cyrk po prostu... Oczekalam się z 2h żeby mnie przyjęto. Tak jakby to problem był na godziny jakoś sensownie umawiać. Porażka po prostu
O matko 🫣 porażka,ja nigdy nie byłam u gin na NFZ bo właśnie boję się że mnie źle potraktują i będę miała traumę 😁
Polecono mi zrobić badania TSH, cukier, taką podstawową morfologię. Zastanawiam się jednak czy dostanę skierowanie od rodzinnego. Któraś miała tak? Czy to ginekolog musi zlecić?
Takie podstawowe zleca internista/rodzinny ☺️
Wreszcie... W sobotę beta wynosiła 129 🥹🥹🥹 bliźniaki?? 🤣
Ogromne gratulacje! 🥰🥰🥰🥰

Ja właśnie czekam w kolejce do gin,umówiłam się do pierwszego lepszego żeby mi pobrał wymazy przed histeroskopia,bo inaczej nie wyznacza mi terminu

Czy wy też macie dzisiaj taką okropną pogodę? Nie dość że leje to jeszcze zimno okropnie,cały dzień chce mi się spać 🫠

Jutro mój partner ma badanie nasienia,mam złe przeczucia,wiecie może ile się czeka na wynik?

reklama
Ja właśnie czekam w kolejce do gin,umówiłam się do pierwszego lepszego żeby mi pobrał wymazy przed histeroskopia,bo inaczej nie wyznacza mi terminu

Czy wy też macie dzisiaj taką okropną pogodę? Nie dość że leje to jeszcze zimno okropnie,cały dzień chce mi się spać 🫠

Jutro mój partner ma badanie nasienia,mam złe przeczucia,wiecie może ile się czeka na wynik?
W moim rodzinnym mieście deszcz a w Norwegii… -1 🤣 My mieliśmy z 6h po badaniu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry