mira_cle
Zaangażowana w BB
O wow! GratulacjeWreszcie... W sobotę beta wynosiła 129bliźniaki??
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O wow! GratulacjeWreszcie... W sobotę beta wynosiła 129bliźniaki??
![]()
Najgorzej jak bedzie w gorze.. serio bede na siebie zla!Jutrzejsza powinna Ci wyklarować sytuację![]()
Pięknie, gratkiWreszcie... W sobotę beta wynosiła 129bliźniaki??
![]()
Czyli jest iskierka nadziei, byłaś wtedy na usg?Ja rok temu mialam bardzo stresujaca sytuacje podobna do Ciebie. Balam sie bardzo ciazy pozamacicznej. Takie mialam wyniki bety robione co 48h.
13
19
33
77
137
188
208
196
185
163
142
143
48
11
0
Byla to ciaza biochemiczna, ale batdzo duzo strachu sie najadlam![]()
Nie bylam, lekarz kazal kontrolowac bete. Powiedzial ze nic nie bedzie widzial. I co 2 dni badalam.Czyli jest iskierka nadziei, byłaś wtedy na usg?
Spełnienia wszystkich marzeń!Cześć dziewczyny
Dziękuję bardzo, bardzo za życzenia
Ja śmigam do pracy. Temperatura znowu urosła
Miłego dnia
Widać i to konkretny cień
Trzymam kciuki za dzisiejsze testy, niechaj wszystkie będą pozytywne![]()
O matkoNie mogę wyjść z szoku, jak wizyty na NFZ wyglądają i jacy lekarze przyjmują. Albo mam totalnego pecha do publicznej służby zdrowia.... Byłam dzisiaj na kontroli. Przyjęła mnie lekarka, która ewidentnie już powinna być dawno na emeryturze. Dowiedzieć się od niej nie dało niczego. Pytam o coś, a ona cisza. No to czekam aż skończy cokolwiek ona tam robiła. W trakcie badania po prostu gdzieś wyszła bez słowa i nie było jej chyba z 5 minut, a ja tak leżę rozkraczona, nie wiedząc co robić hahahaNo cyrk po prostu... Oczekalam się z 2h żeby mnie przyjęto. Tak jakby to problem był na godziny jakoś sensownie umawiać. Porażka po prostu
Takie podstawowe zleca internista/rodzinnyPolecono mi zrobić badania TSH, cukier, taką podstawową morfologię. Zastanawiam się jednak czy dostanę skierowanie od rodzinnego. Któraś miała tak? Czy to ginekolog musi zlecić?
Ogromne gratulacje!Wreszcie... W sobotę beta wynosiła 129bliźniaki??
![]()
W moim rodzinnym mieście deszcz a w Norwegii… -1Ja właśnie czekam w kolejce do gin,umówiłam się do pierwszego lepszego żeby mi pobrał wymazy przed histeroskopia,bo inaczej nie wyznacza mi terminu
Czy wy też macie dzisiaj taką okropną pogodę? Nie dość że leje to jeszcze zimno okropnie,cały dzień chce mi się spać
Jutro mój partner ma badanie nasienia,mam złe przeczucia,wiecie może ile się czeka na wynik?