• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Hej dziewczynki, mialyscie kiedyś sytuację, że nie bylo pozytywnych testów owulacyjny, a owulacja była?
Mozna przegapic pik, a masz pewnosc, ze byla?
Na olej się zgodził więc będę kupować :) on teraz brak nucleox. Ale szczerze to nie idzie mu wybitnie branie tych suplementów..
Nawet nie wiesz ile awantur zrobilam jak zapomnial brac :D ale on jest przyzwyczajony do mojego charakteru 😂
Niektóre mają krótki pik, jak to głowa odpoczywa bez robienia sikancow. I cimcirimci przyjemniejsze bez tego. Zaraz zabieram się za kreski kwietniowe, nie wiem jak ale się zabieram 🫣
Ja oczywiscie kazdego miesiaca mysle, jestem nastawiona, sila rzeczy wiem co kiedy moze byc, ale te pierwsze miesiace byla taka napinka, ze nawet seksu sie odechciewalo, a te ostatnie 2-3 miesiace jakas taka kurde jestem pozytywna :D

reklama
A ja czekam na kwietniowe kreski, kończę dziś okres, paczka z easyhome leci z Amazona i prawie jestem gotowa na nowy cykl. Jeszcze biorę hexatiab na niespecyficzną infekcje bakteryjną. Jeszcze jakieś kreseczki nam tu wpadną w marcu? Kto to jeszcze nie sikał?

A ja czekam na kwietniowe kreski, kończę dziś okres, paczka z easyhome leci z Amazona i prawie jestem gotowa na nowy cykl. Jeszcze biorę hexatiab na niespecyficzną infekcje bakteryjną. Jeszcze jakieś kreseczki nam tu wpadną w marcu? Kto to jeszcze nie sikał?
Ja dziś 9 dpo więc jeszcze coś na koniec miesiąca będę sikać. Natomiast nie mam wielkich nadziei bo tyle czasu już się nie udaje że to byłby cud. Niedługo będziemy robić badanie nasienia i podejrzewam że tam będzie problem bo u mnie z każdej strony wszystkie wyniki badań są prawidłowe. No ale do tego czasu będziemy próbować dalej :)

reklama
Wszystko zależy od mojej “silnej” woli 🙈 mam zrobić betę 1.04 ale nie wiem czy wytrzymam do tego czasu bez sikania. Czekam jedynie aż ovitrelle zejdzie, do jakiegoś 10-12DPO. Czuję jakieś tępe bóle w podbrzuszu, a wczoraj jak byłam w sklepie to mnie coś zakłuło, ale nauczona doświadczeniem i okrutną rzeczywistością zakładam, że będzie to progesteron, który szaleje 😕

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry