• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Cześć dziewczyny 🤗
Nie odzywałam się tu cały marzec 🫣 Ale zabiegana jestem, dużo się dzieje, dużo organizacji, plus chorobowo 🥴

Miałam do nadrobię ja ponad 300 stron i wszystkie przejrzałam, żeby oglądać Wasze kreski, ale nie czytałam 😁

Wszystkim dziewczynom, którym się udało gratuluję i życzę pięknej i spokojnej ciąży 🥰❤️

Tym, którym się nie udało, bardzo mi przykro 😞
@Kaalaa tyle Cię mocno 🫂 i resztę również.

Ja póki co na kwietniowe kreski się nie zapisuje. Na razie znikam z forum, nie mam na to czasu.
Starania też przekładamy o kilka lat. Teraz chce zająć się praca w nowym zawodzie i popracować w nim kilka lat.

Życzę wszystkim powodzenia ❤️
Wszystkiego dobrego, powodzonka 🤞🏻

jak tylko napisałam dzisiaj poprzedni post to dostałam okres więc można wpisać 🩸

Po przeczytaniu postów dziewczyn, które były równie mało aktywne jak ja, mam podobne przemyślenia i w kwietniu się nie zapisuję, będziemy sobie działać i czekać banały cud, a Was będę oczywiście podczytywać i kibicować po cichutku 📣

Jak tylko ujrzę dwie kreski to na wątku ciążowym chętnie się z Wami spotkam ponownie.

Trzymam za wszystkie kciuki 🤞🏻🤍

Kurde cos mi sie nos zapycha, nie czuje sie jeszcze zle, ale oby to sie zdusilo w zarodku! Jajniki mnie bola, test licho co, a ja nie wiem czy to wszystko jest bo owu bylo, czy dopiero bedzie 🙈

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry