• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Yes, yes, yes powoli ruszamy, już zacieram ręce, kreski wciągają heeh chociaż chętnie bym stąd poszła nie z powodu rezygnacji tylko innych okoliczności, póki co proszę na 25.04 to będzie 10 dpo i pewnie będzie już siknięte;) trzymam kciuki za nas
Hesus!! Czy ja napisałam 25.04? To przecież już po @ będzie.... Chodziło mi o 25dc czyli 15.04 😂 bardzo proszę o zmianę @Eveline.eve

Hej, dziewczyny 🌸

Ja nie mam pojęcia, jak będzie wyglądał ten cykl, więc poproszę na ławeczkę. Nie obiecuję też wielkiej aktywności, będę starała się Was wspierać, jak tylko mogę, ale ostatnio mam ogromnego doła i trochę spadły mi zasoby do walki. 😭
Oby to był nasz ostatni cykl na kreskach 🐤🐥🐤🐥🐤

Dziewczyny u mnie w końcu pozytywny test owu. Wczoraj wieczorem był negatywny. Ale wczoraj i przedwczoraj miałam plodny śluz i czułam jajnik. Dziś już nie czuje. Czy owulacja już byla czy dopiero będzie? Wiem że tylko monitoring daje 100 procent pewności, ale tak z Waszego doświadczenia?

Załączniki

• 20260328_123711.jpg
    20260328_123711.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 52
Ja miałam tak wczoraj. Rano test owu pozytywny, dzień wcześniej też i wczoraj po południu negatywny więc zszedł pik LH zatem muszę być w trakcie owu dzisiaj, chociaż ja czuję objawy owu od 2 dni do teraz :v w twoim przypadku prawdopodobnie będzie, w ciągu 24h

Ja miałam tak wczoraj. Rano test owu pozytywny, dzień wcześniej też i wczoraj po południu negatywny więc zszedł pik LH zatem muszę być w trakcie owu dzisiaj, chociaż ja czuję objawy owu od 2 dni do teraz :v w twoim przypadku prawdopodobnie będzie, w ciągu 24h
No tak wychodzi. 😀 cieszę się, bo już te negatywne testy zaczynały mnie denerwować. I kiedy powinnam zbadać progesteron? Jak np jutro owulacja to chyba 6 kwietnia? A Ty @Kitkov będziesz badała progesteron?

No tak wychodzi. 😀 cieszę się, bo już te negatywne testy zaczynały mnie denerwować. I kiedy powinnam zbadać progesteron? Jak np jutro owulacja to chyba 6 kwietnia? A Ty @Kitkov będziesz badała progesteron?
Z tego co wiem to tydzień po szczycie owulacyjnym powinno się badać pod kątem owu :v ja w tym miesiącu mam przerwę od badań 😅 niby nie mam wybitnych wyników, ale jak to stwierdzili lekarze, narazie poczekajmy z monitorowaniem, bo owu przechodzę

Licz jakbyś jutro miała mieć owulację, czyli 30 marca będzie Twoim 1 DPO. Progesteron w takim razie najlepiej zrób 5 kwietnia (o ile masz dostęp do laboratorium przyszpitalnego). W innym przypadku 4 kwietnia lub 6 też będzie dobry 😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry