• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Hej, pomóżcie. Jestem dziś w 3dpo i właśnie zauważyłam pomarańczowe plamienie na papierze 😱i już sie zaczynam martwić. Pierwszy raz coś takiego widzę. Moje plamienia zwykle zaczynają się 8-10dpo, raz miałam od 6dpo, ale żeby już od 3? Któraś z Was się już z tym spotkała? Działane było w czwartek, więc to chyba trochę za późno na ewentualne podrażnienie.
Oesuuu, osiwieję od tego ciągłego stresu....
Ja miałam pierwszy raz takie plamienie kilka dni temu w 2 dpo i to chyba może być po owulacji 🤔

reklama
Dzień dobry w sobotę 😊
Ja dziś 9 dpo i na teście biel walącą po oczach.

Załączniki

• IMG_7844.jpeg
    IMG_7844.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 72
Cześć, nie było mnie tu chwilę… usunęłam ósemkę i mnie wyautowało, jaka ja jestem niemądra że to zrobiłam… została mi jeszcze jedna do usunięcia i już tego nie zrobię! Miałam mieć aparat zakładany na dolny łuk, ale cierpię już trzeci dzień… masakra 🤦‍♀️
Czekam na wtorek, mam USG - jak tam moje pęcherzyki przed inseminacja 💪🏻 mam nadzieję że do tego czasu moje dolegliwości związane z zębem miną 🤞🏻

Dzień dobry w sobotę 😊
Ja dziś 9 dpo i na teście biel walącą po oczach.
Pamietaj, ze to nic nie znaczy, sikamy do terminu @ !
Cześć, nie było mnie tu chwilę… usunęłam ósemkę i mnie wyautowało, jaka ja jestem niemądra że to zrobiłam… została mi jeszcze jedna do usunięcia i już tego nie zrobię! Miałam mieć aparat zakładany na dolny łuk, ale cierpię już trzeci dzień… masakra 🤦‍♀️
Czekam na wtorek, mam USG - jak tam moje pęcherzyki przed inseminacja 💪🏻 mam nadzieję że do tego czasu moje dolegliwości związane z zębem miną 🤞🏻
A dostalas cos przeciwbolowego? Moze potrzebujesz czegos mocniejszego?

Mamy konsultacje po mojej histeroskopii dopiero,ale mam cichą nadzieję że obejdzie się bez in vitro 🥺

Dzień dobry! Bo zapomniałam i życzę wam wszystkim cudownego dnia ☺️
Też mam taką nadzieję, u nas ruch okej ale morfologia 1% i całkowita ilość plemników 5,84. Nie powiem, siedzi mi to na bani bardzo, Mąż skrupulatnie bierze też ten fertil on i kilka innych witamin, on wierzy, że się poprawi a ja już mam w głowie właśnie in vitro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry