ka.an92
Fanka BB :)
To no teraz oczekiwanie do testów pozostaje
Ja się skupić dziś na pracy nie mogęna 11:30 mam wizytę i już stresik wjechał na wysoki poziom, śniadania przełknąć nie mogę
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To no teraz oczekiwanie do testów pozostaje
Ja się skupić dziś na pracy nie mogęna 11:30 mam wizytę i już stresik wjechał na wysoki poziom, śniadania przełknąć nie mogę
![]()
Bo pierwszy raz widziałam taką sytuacjęSpokojnie, w następnym cyklu wszystko wróciło do normy
Ale masz dobrą pamięć, tak!![]()
Daj znać po wizycie. Trzymam kciukiBo pierwszy raz widziałam taką sytuację![]()
Moj gin ma niektore takie opinie, ze lepiej uciekac, ale ja jestem zadowolona, mam wrazenie, ze pisza to ci co chca sobie chodzic do lekarza pogadac o dupie maryni, a ja wole specjalistyczne podejscie i takie on maHej, u mnie trzeci dzien dziwnego plamienia (dziś 5dpo). Do tego ciągłe kłucia i skurcze podbrzusza. Umówiłam się pierwszy raz na pakiet do ginekologa na dziś wieczór, ale jak poczytałam o nim opinie, to zaczynam sie obawiac tej wizyty![]()
Trzymamy kciuki żeby się juz wyjasniłoTo no teraz oczekiwanie do testów pozostaje
![]()
A jak tłumaczy to, że Twojej jajniki normalnie szykowały się do owulacji?Cytując Sokratesa... Wiem, że nic nie wiem
Lekarz się nastawia, że ciąża może być w macicy, ale oczywiscie beta za niska i nic nie widaćale żeby mnie nie zostawiać z niczym to w środę powtórka usg, zobaczymy co dziś beta pokaże. Endometrium 12,2. Torbiel na prawym jajniku, na lewym 2 pęcherzyki
o co tu chodzi
Generalnie nie nastawia się na cp ale nie może tego wykluczyć dopoki nie będzie widać pęcherzyka![]()
Jaka dziwna sytuacja...Cytując Sokratesa... Wiem, że nic nie wiem
Lekarz się nastawia, że ciąża może być w macicy, ale oczywiscie beta za niska i nic nie widaćale żeby mnie nie zostawiać z niczym to w środę powtórka usg, zobaczymy co dziś beta pokaże. Endometrium 12,2. Torbiel na prawym jajniku, na lewym 2 pęcherzyki
o co tu chodzi
Generalnie nie nastawia się na cp ale nie może tego wykluczyć dopoki nie będzie widać pęcherzyka![]()
No czyli tak jak gdybałyśmyCytując Sokratesa... Wiem, że nic nie wiem
o co tu chodzi