• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Hej, u mnie trzeci dzien dziwnego plamienia (dziś 5dpo). Do tego ciągłe kłucia i skurcze podbrzusza. Umówiłam się pierwszy raz na pakiet do ginekologa na dziś wieczór, ale jak poczytałam o nim opinie, to zaczynam sie obawiac tej wizyty 😱😱😱
Moj gin ma niektore takie opinie, ze lepiej uciekac, ale ja jestem zadowolona, mam wrazenie, ze pisza to ci co chca sobie chodzic do lekarza pogadac o dupie maryni, a ja wole specjalistyczne podejscie i takie on ma :D

Cytując Sokratesa... Wiem, że nic nie wiem 🤷🏻‍♀️
Lekarz się nastawia, że ciąża może być w macicy, ale oczywiscie beta za niska i nic nie widać 🙈 ale żeby mnie nie zostawiać z niczym to w środę powtórka usg, zobaczymy co dziś beta pokaże. Endometrium 12,2. Torbiel na prawym jajniku, na lewym 2 pęcherzyki 😅 o co tu chodzi 🤣
Generalnie nie nastawia się na cp ale nie może tego wykluczyć dopoki nie będzie widać pęcherzyka 🫠

Lekarz się nastawia, że ciąża może być w macicy, ale oczywiscie beta za niska i nic nie widać 🙈 ale żeby mnie nie zostawiać z niczym to w środę powtórka usg, zobaczymy co dziś beta pokaże. Endometrium 12,2. Torbiel na prawym jajniku, na lewym 2 pęcherzyki 😅 o co tu chodzi 🤣
Generalnie nie nastawia się na cp ale nie może tego wykluczyć dopoki nie będzie widać pęcherzyka 🫠
A jak tłumaczy to, że Twojej jajniki normalnie szykowały się do owulacji? 🤔

Jaka dziwna sytuacja... :)

No czyli tak jak gdybałyśmy 🫠😔
Ważne,że lekarz ma na Ciebie oko i gdybyś zaczęła się źle czuć,omdlenia, plamienia, bóle pleców, barków - cokolwiek - to do szpitala leć - w takim przypadku nie ma na co czekać, jak coś się zacznie złego dziać 🫂
Czekamy dalej na rozwój sytuacji

reklama
No kurde taka sytuacja.. ale jak obstawia w macicy to co mowil na ta nierowno rosnaca bete? I wlasnie na te pecherzyki w jednym jajniku? I w sumie czemu dopiero po okresie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry