• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
A jak tłumaczy to, że Twojej jajniki normalnie szykowały się do owulacji? 🤔
Nie, że to się może zdarzyć że są pęcherzyki z racji że ta beta jest taka mała jeszcze. Mówił, że też się zdarza że kobieta miesiaczkuje na początku ciąży.
Długo mnie tam badał na tym usg, ale nie chce się nastawiać w żadną stronę, czekam grzecznie do środy.

Późne dzień dobry :)
Właśnie wstałam po nocnej zmianie i czuję się jak zombie.
Siknęłam, nadal biało więc czekam już na okres. Póki co w ogóle się na niego nie czuję.
W tym miesiącu mój organizm robi sobie ze mnie jaja - mam takie fale mdłości od kilku dni, że niech już przyjdzie ta małpa żeby wszystko się uspokoiło bo już nie daję rady :p
Albo zbiegło się to z jakimś wirusem… nie mam pojęcia, ale jestem już tym zmęczona 🥲

Nie, że to się może zdarzyć że są pęcherzyki z racji że ta beta jest taka mała jeszcze. Mówił, że też się zdarza że kobieta miesiaczkuje na początku ciąży.
Długo mnie tam badał na tym usg, ale nie chce się nastawiać w żadną stronę, czekam grzecznie do środy.
Kurczę, ale trudna sytuacja. Trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się jak najlepiej ✊🏻

Silna jesteś, podziwiam. Ja to już dawno bym sobie włosy z głowy wyrwała i popadła w załamanie nerwowe.
Trzymam kciuki, żeby to się jakoś rozwiązało, w jakąkolwiek stronę to pójdzie 🤞🏻

Ostatnia edycja:
Silna jesteś, podziwiam. Ja to już dawno bym sobie włosy z głowy wyrwała i popadła w załamanie nerwowe.
Trzymam kciuki żeby to się jakoś rozwiązało, w jakąkolwiek stronę to pójdzie 🤞🏻
Nie takie rzeczy człowiek przeżywał 🙈 zawsze mam dzień - dwa załamki a potem wchodzę w tryb zadaniowy, ale lubię wszystko wiedzieć, a tu zagadka 🫠 i to mnie trochę wkurza.

Kto jeszcze sika na zakończenie marca??
cat-stare.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry