Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ktory dc?U mnie pęcherzyk 11-12mm dzisiaj, mam podejść w czwartek zobaczyć ile urósł.
Nie, że to się może zdarzyć że są pęcherzyki z racji że ta beta jest taka mała jeszcze. Mówił, że też się zdarza że kobieta miesiaczkuje na początku ciąży.A jak tłumaczy to, że Twojej jajniki normalnie szykowały się do owulacji?![]()
Kurczę, ale trudna sytuacja. Trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się jak najlepiejNie, że to się może zdarzyć że są pęcherzyki z racji że ta beta jest taka mała jeszcze. Mówił, że też się zdarza że kobieta miesiaczkuje na początku ciąży.
Długo mnie tam badał na tym usg, ale nie chce się nastawiać w żadną stronę, czekam grzecznie do środy.
Silna jesteś, podziwiam. Ja to już dawno bym sobie włosy z głowy wyrwała i popadła w załamanie nerwowe.Nie, że to się może zdarzyć że są pęcherzyki z racji że ta beta jest taka mała jeszcze. Mówił, że też się zdarza że kobieta miesiaczkuje na początku ciąży.
Długo mnie tam badał na tym usg, ale nie chce się nastawiać w żadną stronę, czekam grzecznie do środy.
Nie takie rzeczy człowiek przeżywałSilna jesteś, podziwiam. Ja to już dawno bym sobie włosy z głowy wyrwała i popadła w załamanie nerwowe.
Trzymam kciuki żeby to się jakoś rozwiązało, w jakąkolwiek stronę to pójdzie![]()
12dcKtory dc?