• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

@taisiya
Season 10 Hug GIF by Friends

reklama
Hej dziewczyny z racji tego że koniec miesiąca zbliża się wielkimi krokami to chciałabym Wam podziękować za te wiele wspólnych miesięcy, za niekończące się wsparcie i możliwość wypłakania kiedy było trzeba ❤️🥹 za laczki w odpowiednim momencie też 🫣🤣 Byłyście dla mnie nie opisanym oparciem w tej nierównej i wyboistej przygodzie i będę trzymać kciuki za Was wszystkie najmocniej jak się tylko da 🫄 ❤️ 🪄
Szefowo @Kaalaa to była przyjemność że akurat miesiąc prowadzony przez Ciebie był tym dla mnie szczęśliwym 💖 i patrząc na pierwszą stronę to dla 6 innych dziewczyn też , super wynik!! Będę tęsknić laski i podglądać zza krzaka też napewno 🌈🌷🥰 buziaki!

A ja po kolejnej wizycie lekko załamana.
Od piątku dwa pęcherzyki urosły tylko 2 mm w drugim ciszą…
I torbiel przy jajniku też urosła nie wiele ale zawsze… nigdy nie miałam torbieli lekarz twierdzi że się może wchłonąć bo markery nowotworowe w normie ale jakoś mnie to martwi bo zawsze istnieje ryzyko skrętu jajnika.
I teraz pytanie czy owulacja mi sie przesunęła czy je nie będzie.
Może po tym biochemię coś się rozjechało 🥲🥲🥲

Hej. Dzwoniłam dzisiaj w sprawie ewentualnego przełożonia terminu drożności i niestety nie ma jak przełożyć.. Okres świąteczny, itp. Także będę miala wykonana drożność po owulacji juz, a jak nie po owulacji, to na pewno w jej terminie.. Chyba można kolejny cykl spisać na straty. :(
A ledwo się zaczął...

Hej dziewczyny z racji tego że koniec miesiąca zbliża się wielkimi krokami to chciałabym Wam podziękować za te wiele wspólnych miesięcy, za niekończące się wsparcie i możliwość wypłakania kiedy było trzeba ❤️🥹 za laczki w odpowiednim momencie też 🫣🤣 Byłyście dla mnie nie opisanym oparciem w tej nierównej i wyboistej przygodzie i będę trzymać kciuki za Was wszystkie najmocniej jak się tylko da 🫄 ❤️ 🪄
Szefowo @Kaalaa to była przyjemność że akurat miesiąc prowadzony przez Ciebie był tym dla mnie szczęśliwym 💖 i patrząc na pierwszą stronę to dla 6 innych dziewczyn też , super wynik!! Będę tęsknić laski i podglądać zza krzaka też napewno 🌈🌷🥰 buziaki!
Kochana, życzę Ci pięknej i spokojnej ciąży ❤️

@dzika_wiśnia1995 , @maggie97 , @Madlen2026 , @Spokój Wam dziewczyny również wspaniałej ciąży ❤️

reklama
Hejka dziewczyny ja siknęłam i biało - 11 dpo.
Plamienie się trochę rozkręciło od wczoraj ale nadal to nie jest @ tylko taki sraczkowaty kolor.
Ostatnio tak plamię 2-3 dni przed okresem co miesiąc, więc już wiem, że @ przyjdzie jutro albo w środę.
Jeśli do jutra ustanie to plamienie to ewentualnie jeszcze rano siknę no ale czuję całym ciałem że to @, więc kwietniowe kreski będą grane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry