• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Doskonale wiem co czujesz. Jajnik mnie boli od przedwczoraj, starania przetrzymane i właśnie jestem już w drodze na drożność. Na 9ta muszę być. A mam do przebycia około 50km pociągiem. Przynajmniej będę na 100% wiedziała czy już po zawodach. W ogóle zauważyłam ostatnio, że przez ten zawsze bolący jajnik w okresie okolowulacyjnym nie mam i tak ochoty na seks, bo boli mocno 😞. W sumie w tym okresie starania są aby odbębnić :(
Przed ciążą nigdy mnie tak nie bolalo podczas owulacji
Trzymam kciuki by szybciutko poszło o wszystko było drożne
@natkusia dla Ciebie też od razu 🍀

reklama
Dzień dobry dziewczyny, możliwe że 10 dpo i biało. No cóż nie wiem kiedy dokładnie była owu, liczę od dnia po bólu jajników. Niby do okresu 3 dni ale jakoś tego nie czuję. Jak się nie spóźni to owulacja 23 kwietnia.
Dziękuję, że przybywają nowe dziewczyny- serdecznie mówię „szybko wypad na mamusie” 🤣🤞
Liczę na kolejne kurczaczki

To trzymam kciuki 🍀 My się normalnie staramy w tym cyklu ale aż takiego pęcherzyka się nie spodziewałam 🫣 jutro okaże się czy nie będzie za późno na drożność.. a miało być na luzie drożność i monitoring 10dc 🤦‍♀️

Ja ten cykl miałabym totalnie na przełomie grudnia i stycznia i było zawahanie czy jednak się nie wstrzymać ale po miesiącach starań to już w dupie się to ma jaki termin wypadnie 😅😅
Ty tam optymistycznie myśl ❤️

Ja jestem umierająca, tak mnie nadupiają od wczoraj jajniki, głównie ten z większym pęcherzykiem, że wyzionę ducha.
Ja nie wiem jak dziewczyny przechodzą stymulację do in vitro gdzie mają np 10 pęcherzyków 😣
Dotarłam do celu. Dobre pol godziny przed czasem.. Zaczynam sie stresować niemiłosiernie 😞

To trzymam kciuki 🍀 My się normalnie staramy w tym cyklu ale aż takiego pęcherzyka się nie spodziewałam 🫣 jutro okaże się czy nie będzie za późno na drożność.. a miało być na luzie drożność i monitoring 10dc 🤦‍♀️

Ja ten cykl miałabym totalnie na przełomie grudnia i stycznia i było zawahanie czy jednak się nie wstrzymać ale po miesiącach starań to już w dupie się to ma jaki termin wypadnie 😅😅
Ty tam optymistycznie myśl ❤️

Ja jestem umierająca, tak mnie nadupiają od wczoraj jajniki, głównie ten z większym pęcherzykiem, że wyzionę ducha.
Ja nie wiem jak dziewczyny przechodzą stymulację do in vitro gdzie mają np 10 pęcherzyków 😣
Mam dokladnie tak samo! Podziwiam bardzo, bo ja z jednym nie ogarniam tego bolu, a gdzie tyle pecherzykow..
Dotarłam do celu. Dobre pol godziny przed czasem.. Zaczynam sie stresować niemiłosiernie 😞
Trzymamy kciuki! 🤞❤️ daj znac po :)

Dziewczyny, u mnie kreska znika - ovitrelle schodzi. Teraz tylko trzymać kciuki, żeby zaczęła już tylko ciemnieć! 🍀🍀🍀🍀🍀 🤞🏻✊🏻🐣

Załączniki

• IMG_4575.jpeg
    IMG_4575.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 78
Miałam dzisiaj pokręcone sny, że na wszystkich testach nagle pojawiła się druga kreska i wygrzebywałam je z śmietnika by Wam je pokazać 🫣🤣 to chyba wina niedospania bo gotowałam do północy
Co gorsza wcale mnie taki sen nie dziwi, w realnym zyciu tez bys grzebala zeby nam pokazac :D

Tym bardziej jak nie jestes pewna owu, to nie pitol mi nic! :D

Doskonale wiem co czujesz. Jajnik mnie boli od przedwczoraj, starania przetrzymane i właśnie jestem już w drodze na drożność. Na 9ta muszę być. A mam do przebycia około 50km pociągiem. Przynajmniej będę na 100% wiedziała czy już po zawodach. W ogóle zauważyłam ostatnio, że przez ten zawsze bolący jajnik w okresie okolowulacyjnym nie mam i tak ochoty na seks, bo boli mocno 😞. W sumie w tym okresie starania są aby odbębnić :(
Przed ciążą nigdy mnie tak nie bolalo podczas owulacji
Może idzie u Ciebie giga-pęcherzyk i dlatego tak boli. Miałam podobnie, do 6dpo bardzo bolesne kłucia. w 5dpo na USG pęknięty pęcherzyk był na 1/3 jajnika 🤯 więc pewnie stąd mialam ten ładny prożek

reklama
Hejka. U mnie dziś 11dpo, na teście biało. Okres powinnam mieć w niedziele. Chyba zrobie sobie jakies badania witamin, planowalam B12, kwas foliowy, witamine D. Coś jeszcze byscie polecaly jak już będę się kuć?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry