• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
W ciagu dnia to mocz rozwodniony ;)
Ja właśnie się dowiedziałam że ktoś z mojej rodziny będzie miał dzidziusia, cieszę się i wgl ale popłakałam się bo nam nie wychodzi , teraz mam owu 16 a mój chłop akurat w trasie także straszna lipa 💔, no i mam poczucie winy że czuje się taka samolubna że tu się cieszę ale jednak się poryczalam jak dziecko jak tylko usłyszałam radosną nowinę :(
To jest zupełnie normalne. Każda z nas tak ma. Nie przejmuj się tym i jak potrzebujesz to po prostu wypłacz się.

@Kaalaa
Calm Down Family Guy GIF

Kreska jest, rano będzie bjituful i pójdziesz nam na mamusie. Słyszysz mnie?! 🤞🤞🤞🤞

reklama
Ja właśnie się dowiedziałam że ktoś z mojej rodziny będzie miał dzidziusia, cieszę się i wgl ale popłakałam się bo nam nie wychodzi , teraz mam owu 16 a mój chłop akurat w trasie także straszna lipa 💔, no i mam poczucie winy że czuje się taka samolubna że tu się cieszę ale jednak się poryczalam jak dziecko jak tylko usłyszałam radosną nowinę :(
Też tak mam :* tulę Cię

Dzisiaj mój mąż wrócił z wyjazdu rowerowego z kolegami, nie mówiłam mu o tym że humor mam skwaszony bo sobie plamie od 2 dni ale tez dziwnie sie czuje jakby cos bylo nie tak, a on opowiadał mi różne ploteczki, w tym: „a, i Ula bedzie miała trzecie dziecko” …. No super, dobrze ze mnie nie widział bo siedział z tyłu bo łezki leciały.

To dosyć normalne, ale oczywiście mam poczucie winy. Ale ja tak naprawdę życzę tego innym, ale również sobie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry