• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Czy przed badaniem poziomu witamin wystarczy jak je odstawie na dwa dni przer pobraniem krwi?
Jestem zdania, że jeżeli bierzesz je regularnie i nie zamierzasz przestawać to wystarczy tylko odstawić w dzień pobrania.
Jedyna witamina, na którą trzeba bardzo uważać to Biotyna, bo potrafi nieźle zaburzyć wyniki. Ją wypadałoby odstawić nawet tydzień przed badaniami.

Dobry, testy biale.. albo cos bylo i nie poszlo dalej, albo wadliwe testy.. chociaz nie chce mi sie wierzyc ze easy home z jakis 60 sztuk jeden byl falszywy, a pozostale ok.. nie wiem.. juz mnie to wszystko zalamuje..Zobacz załącznik 1739754
Nie wkręcałabym sobie na Twoim miejscu biochema, te testy z easyhome potrafią przekłamać, sama na nich miałam w lipcu zeszłego roku cień, kilka godzin później na kolejnym nic nie było 🥲

Załączniki

• IMG_0605.png
    IMG_0605.png
    1 MB · Wyświetleń: 91
Cześc dziewczyny, nadal plamie juz trzeci dzień. Do tego wszystkiego wczoraj wieczorem jednorazowo była krew jasnoczerwona, siuśki czerwone i papier też, nie jakos duzo ale tez nie malo. Mozecie sie domyslac, jak sie z tym czuję. Dziś 9DPO, czuje sie dziwnie.... lekki ból nadbrzusza. Każde sikanie wywołuje u mnie stres.

Zastanawiam się co mi się dzieje, bo nigdy nie miałam takich objawów w takich dniach cyklu. Przyjmuję 2 miesiąc Acard 75 mg na noc, może to to ? A może jakis super wczesny biochem ? A może zaraz dostanę okres? Kto to wie.

Robiłam test z porannego moczu, biało

Miłego dzionka i trzymam kciuki za Carmen i Twoj przyrost <3

Kaalaa :( bardzo bardzo mi przykro

Załączniki

• IMG_3545.jpeg
    IMG_3545.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 79
Hej laski, przytulam mocno wszystkie z Was!
Ja dzisiaj byłam zbadać proga bo według apki (co pokrywa się z moimi objawami/przeczuciami) mamy 7 DPO.
Nie miałam monitoringu więc pewności nie mam, no ale zobaczymy.
Od wczoraj okropnie bolą mnie piersi, dodatkowo w nocy chodziłam siku jak opętana…. 🤔

Dziewczyny mam wyniki i prożek jest chyba dobry!
Progesteron : 14,70
Zrobiłam przy okazji badania zlecone przez endo i nie jest kolorowo :
anty-TPO : 310,91
anty-TG : 12,87

Co myślicie?? Biorę euthyrox 50 od kilku dni

reklama
Dziewczyny mam wyniki i prożek jest chyba dobry!
Progesteron : 14,70
Zrobiłam przy okazji badania zlecone przez endo i nie jest kolorowo :
anty-TPO : 310,91
anty-TG : 12,87

Co myślicie?? Biorę euthyrox 50 od kilku dni
A jak tsh, ft4 i ft4? Bo to na ich podstawie dobieramy leki 😁 na anty TPO (czyli prawdopodobnie hashimoto) na zmniejszenie stosuje się dietę przeciwzapalną i redukcję stresu. Ale ja osobiście nie jestem w stanie zapanować nad tym, kontroluje tylko tsh z resztą 🙂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry