bajka0806
Fanka BB :)
Ja myślę że miałam w 10 dpo i to była delikatnie zabarwiona wkładka na jasnobrązowo
Jak tam dziś u Ciebie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja myślę że miałam w 10 dpo i to była delikatnie zabarwiona wkładka na jasnobrązowo
Jestem zdania, że jeżeli bierzesz je regularnie i nie zamierzasz przestawać to wystarczy tylko odstawić w dzień pobrania.Czy przed badaniem poziomu witamin wystarczy jak je odstawie na dwa dni przer pobraniem krwi?
Nie wkręcałabym sobie na Twoim miejscu biochema, te testy z easyhome potrafią przekłamać, sama na nich miałam w lipcu zeszłego roku cień, kilka godzin później na kolejnym nic nie byłoDobry, testy biale.. albo cos bylo i nie poszlo dalej, albo wadliwe testy.. chociaz nie chce mi sie wierzyc ze easy home z jakis 60 sztuk jeden byl falszywy, a pozostale ok.. nie wiem.. juz mnie to wszystko zalamuje..Zobacz załącznik 1739754
Powodzenia kochanaJa jednak od jutra zaczynam stymulację, bo wczorajszy jednorazowy krwawy epizod nie okazał się okresem, a "plamieniem". Dzisiaj 1 DC![]()
Czekam na wyniki przyrostu byłam rano o 6:30Jak tam dziś u Ciebie?
Jaka wyraźna i różowaNie wkręcałabym sobie na Twoim miejscu biochema, te testy z easyhome potrafią przekłamać, sama na nich miałam w lipcu zeszłego roku cień, kilka godzin później na kolejnym nic nie było![]()
Hej laski, przytulam mocno wszystkie z Was!
Ja dzisiaj byłam zbadać proga bo według apki (co pokrywa się z moimi objawami/przeczuciami) mamy 7 DPO.
Nie miałam monitoringu więc pewności nie mam, no ale zobaczymy.
Od wczoraj okropnie bolą mnie piersi, dodatkowo w nocy chodziłam siku jak opętana….![]()
A jak tsh, ft4 i ft4? Bo to na ich podstawie dobieramy lekiDziewczyny mam wyniki i prożek jest chyba dobry!
Progesteron : 14,70
Zrobiłam przy okazji badania zlecone przez endo i nie jest kolorowo :
anty-TPO : 310,91
anty-TG : 12,87
Co myślicie?? Biorę euthyrox 50 od kilku dni