• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Wróciłam z pracy i powtórzyłam test , niby coś widzę , mąż oczywiście nic .
Ale nie wiem czy te facelle się po prostu nie popsuły. Czy znowu czeka mnie oglądanie chujocieni . 🤷‍♀️Zobacz załącznik 1739803
Na rano mam ten drugi więc zobaczymy...
Dzisiaj juz mnie brzuch boli i chodzę jak bańka aż spodnie rozpinam 🫨 dzisiaj juz nie sikam ! Muszę się opić wody bo bardzo mało piłam 🫣🤣
Cosik przebija 🤔 trzeba mocniej nasikać 🤣

A ja dzisiaj w pracy dostałam ból jak na okres. Podbrzusze i lędźwie ciągnęły mnie i dalej to trzyma. Więc pewnie niebawem okres zawita i mnie. Ale wiecie co? Jeżeli nic nie wyjdzie z tego cyklu (tak to wygląda) to się cieszę, że w końcu miałam taki w 100% cykl kontrolowany. Że miałam okres 5 dni potem owulacja w 21 dc pięknie wyłapana testami i w 7dpo potwierdzone wszystko progesteronem i teraz jak przyjdzie prawidłowo okres. To będę miała cały cykl krok po kroku. Już nie pamiętam kiedy tak miałam pod kontrolą. To mnie cieszy i po prostu w kolejny cykl wejdę spokojniejsza i bardziej przygotowana na wszystko. Niestety pewnie nie będzie upragnionego bobasa 2026 😥😥 płacze i będę popłakiwać z tego powodu.
Ostatnio udało się w 3 cyklu po drożności i taki sobie daje czas 🫣🫣
Pamiętam, że jak pierwszy raz dostałam Aromeka to wgl nie było pęcherzyków i owulacji, a teraz od pierwszego cyklu zadziałało. 🥰🥰🥰 Ah musiałam to zrzucić z siebie.
Dobra idę trochę pograć i do spania 🤣🤣

A ja dzisiaj w pracy dostałam ból jak na okres. Podbrzusze i lędźwie ciągnęły mnie i dalej to trzyma. Więc pewnie niebawem okres zawita i mnie. Ale wiecie co? Jeżeli nic nie wyjdzie z tego cyklu (tak to wygląda) to się cieszę, że w końcu miałam taki w 100% cykl kontrolowany. Że miałam okres 5 dni potem owulacja w 21 dc pięknie wyłapana testami i w 7dpo potwierdzone wszystko progesteronem i teraz jak przyjdzie prawidłowo okres. To będę miała cały cykl krok po kroku. Już nie pamiętam kiedy tak miałam pod kontrolą. To mnie cieszy i po prostu w kolejny cykl wejdę spokojniejsza i bardziej przygotowana na wszystko. Niestety pewnie nie będzie upragnionego bobasa 2026 😥😥 płacze i będę popłakiwać z tego powodu.
Ostatnio udało się w 3 cyklu po drożności i taki sobie daje czas 🫣🫣
Pamiętam, że jak pierwszy raz dostałam Aromeka to wgl nie było pęcherzyków i owulacji, a teraz od pierwszego cyklu zadziałało. 🥰🥰🥰 Ah musiałam to zrzucić z siebie.
Dobra idę trochę pograć i do spania 🤣🤣
Kurczę u mnie ciąża też teraz wypadła w 3 cyklu po drożności . Ja się wgl nie nastawiałam na ten rok i nawet się pogodziłam z tym . Dobrze że cykl ci się unormował teraz będziesz miała większą kontrolę . Warto mieć takie dni jakie miałaś bo emocje trzeba wyrzucać . Nas życie bardzo pokory uczy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry