• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Witam! Jeśli któras cierpi na bolesne miesiączki to odkryłam złoto! Nie biorę już żadnych przeciwbólowych a brałam nawet nimesil. Krople z wyciągiem z krwawnika. Jeżuniu jakie to jest sztos! Łyżeczka rano i łyżeczka wieczorem, caly dzień i noc bez bólu! Tyle lat się męczyłam, 22 lata męczarni comiesięczny a tu takie coś. Nie wierzyłam że pomoże ale już drugi okres na nim obskakuje

reklama
Witam! Jeśli któras cierpi na bolesne miesiączki to odkryłam złoto! Nie biorę już żadnych przeciwbólowych a brałam nawet nimesil. Krople z wyciągiem z krwawnika. Jeżuniu jakie to jest sztos! Łyżeczka rano i łyżeczka wieczorem, caly dzień i noc bez bólu! Tyle lat się męczyłam, 22 lata męczarni comiesięczny a tu takie coś. Nie wierzyłam że pomoże ale już drugi okres na nim obskakuje
Wstawisz fotę, które konkretnie? 😃

Divers Dzień dobry, ja w drodze na histero. Cykam się trochę 😬 Proszę o kciuki, żeby te zrosty były i żeby dało się je łatwo usunąć 😅 To byłby dla mnie idealny scenariusz
Pray Game Show GIF by ABC Network

A ja dzisiaj w pracy dostałam ból jak na okres. Podbrzusze i lędźwie ciągnęły mnie i dalej to trzyma. Więc pewnie niebawem okres zawita i mnie. Ale wiecie co? Jeżeli nic nie wyjdzie z tego cyklu (tak to wygląda) to się cieszę, że w końcu miałam taki w 100% cykl kontrolowany. Że miałam okres 5 dni potem owulacja w 21 dc pięknie wyłapana testami i w 7dpo potwierdzone wszystko progesteronem i teraz jak przyjdzie prawidłowo okres. To będę miała cały cykl krok po kroku. Już nie pamiętam kiedy tak miałam pod kontrolą. To mnie cieszy i po prostu w kolejny cykl wejdę spokojniejsza i bardziej przygotowana na wszystko. Niestety pewnie nie będzie upragnionego bobasa 2026 😥😥 płacze i będę popłakiwać z tego powodu.
Ostatnio udało się w 3 cyklu po drożności i taki sobie daje czas 🫣🫣
Pamiętam, że jak pierwszy raz dostałam Aromeka to wgl nie było pęcherzyków i owulacji, a teraz od pierwszego cyklu zadziałało. 🥰🥰🥰 Ah musiałam to zrzucić z siebie.
Dobra idę trochę pograć i do spania 🤣🤣
W co grasz? 😁

Mój Mąż niestety dostał wczoraj gorączki na wieczór, wziął Paracetamol, dzisiaj od 8:30 będziemy się dobijać do lekarza i umawiać żeby go przyjęli. Teraz to już ten seminogram za półtorej miesiąca stoi pod znakiem zapytania. Nie może być lekko 🙃 chat mówi raz, że objawy jak na zapalenie pęcherza ale też jak na zapalanie prostaty

reklama
U mnie świeżo wyciskany sok z imbiru (patent Akademii Płodności) też sobie świetnie daje radę. Pije shota 3 razy dziennie i jest znośnie 😁

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry