• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Metformina miała w tym pomóc, ale coś słabo idzie. Zobaczę jeszcze jak wyjdzie testosteron całkowity i wolny, ale podejrzewam, że nie będzie dobrze. Zamawiam właśnie sanprobi superformula, już go kiedyś brałam, ale doczytałam badania które prowadzili i są obiecujące 😁
Oo a ja to brałam jak miałam zatkane kanaliki na początku karmienia piersią 😆 jakie wszechstronne działanie 😆

byłam wczoraj na wynikach krwi, moja gospodarka żelazowa jest zła, chciałam już w maju zacząć starania po wyleczeniu kanałowym zęba ale chyba będę musiała to znów odkładać :(

Na żelazo super jest syrop floraxid żelazo.
Naturalny preparat szybko stawia na nogi plus zakwas z buraka polecam serio cuda działa znam osoby co latami walczyły lekami a te naturalne produkty szybciej ogarnęły temat.
Głowa do góry!

Wróciłam z pracy i powtórzyłam test , niby coś widzę , mąż oczywiście nic .
Ale nie wiem czy te facelle się po prostu nie popsuły. Czy znowu czeka mnie oglądanie chujocieni . 🤷‍♀️Zobacz załącznik 1739803
Na rano mam ten drugi więc zobaczymy...
Dzisiaj juz mnie brzuch boli i chodzę jak bańka aż spodnie rozpinam 🫨 dzisiaj juz nie sikam ! Muszę się opić wody bo bardzo mało piłam 🫣🤣
Widać widać. Koniecznie do powtórzenia 🤞

Metformina miała w tym pomóc, ale coś słabo idzie. Zobaczę jeszcze jak wyjdzie testosteron całkowity i wolny, ale podejrzewam, że nie będzie dobrze. Zamawiam właśnie sanprobi superformula, już go kiedyś brałam, ale doczytałam badania które prowadzili i są obiecujące 😁
Jak coś to dawaj znać, bo jestem ciekawa. U mnie testosteron w normie, ale reszta jak u Ciebie. A co najlepsze byłam z tym u dwóch ginekologów, endokrynologa i dermatologa (bo mam łysienie androgenowe) i nikt nie zaproponował żadnego konkretnego leczenia. Jedynie dermatolog objawowo na to łysienie dał leki, ale tego nie wolno w ciąży, więc już przed staraniami odstawiłam. Czyli jestem 2 lata bez leków, łysienie postępuje 🙃 Nie wiedziałam, że metformina może coś tutaj zdziałać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry