Gasia97
Zaciekawiona BB
Tez tak czytam, ale czy byłby az taki duży do początkowej temperatury? Trochę mnie to martwiA to nie jest tak, że podczas implantacji jest jednorazowy spadek?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tez tak czytam, ale czy byłby az taki duży do początkowej temperatury? Trochę mnie to martwiA to nie jest tak, że podczas implantacji jest jednorazowy spadek?
Nie wiem niestety, ja się nigdy nie bawiłam w mierzenie temperatury. Trzeba czekać i mieć nadziejęTez tak czytam, ale czy byłby az taki duży do początkowej temperatury? Trochę mnie to martwi
Bardzo ładna ta kreseczkaDzień dobry wszystkim! Miałam testować dopiero w sobotę ale nie wytrzymałam. Robiłam już wczoraj jeden test i wydawało mi się że widzę cień cienia cieni pod światło, więc uznałam to za linię parowania. Ale rano powtórzyłam, bo coś inaczej się czuję. Dzisiaj 10 dpo, tak się boję że znowu będzie coś nie tak![]()
Piękna kreska, trzymam kciukiDzień dobry wszystkim! Miałam testować dopiero w sobotę ale nie wytrzymałam. Robiłam już wczoraj jeden test i wydawało mi się że widzę cień cienia cieni pod światło, więc uznałam to za linię parowania. Ale rano powtórzyłam, bo coś inaczej się czuję. Dzisiaj 10 dpo, tak się boję że znowu będzie coś nie tak![]()
No piękna kreseczkaDzień dobry wszystkim! Miałam testować dopiero w sobotę ale nie wytrzymałam. Robiłam już wczoraj jeden test i wydawało mi się że widzę cień cienia cieni pod światło, więc uznałam to za linię parowania. Ale rano powtórzyłam, bo coś inaczej się czuję. Dzisiaj 10 dpo, tak się boję że znowu będzie coś nie tak![]()
Przy implantacji może być spadek konkretny ale ważne żeby na kolejny dzień mocno urosła i się utrzymałaWidać super, trzymam kciuki
A ja chcialam podpytać o temperaturę? Mialam podstawową 36,17, po owulacji otrzymywała sie 36,45. A dzisiaj 7/8 dpo spadła do 36,17. Czy tu już nie ma nadziei?![]()
Powodzenia, będzie dobrzeDzień dobry, ja w drodze na histero. Cykam się trochęProszę o kciuki, żeby te zrosty były i żeby dało się je łatwo usunąć
To byłby dla mnie idealny scenariusz
Jak się jutro odbije to jest szansa, ale wtedy najwcześniej test może coś pokazać za 2 dniTez tak czytam, ale czy byłby az taki duży do początkowej temperatury? Trochę mnie to martwi
Kiedy robi się taki monitoring najlepiej? W którym dc?Ja wracam już do żywych po zatruciu uff
Dzisiaj jadę do kliniki na monitoring czy była owulacja i czy endometrium się ogarnęło. Przy tym zatruciu nawet nie czułam czy była owulacja![]()
Do dupy.. nie chce mi sie nic juz.. czekam na okres, zaczelam diete, chce wrzucic cwiczenia, jak nie zajde w ciaze to chociaz zdaze schudnac..
Moze byc pik w dol nawet ponizej temp przed owu, ale to bedzie jednodniowy spadek, jutro powinna odbic do temp po owu lub wyzsza, jesli utrzyma sie nizej lub podskoczy tylko troche to nie wyglada to dobrze.. chociaz jak wiemy- badanie tempki jest obarczone wieloma bledami, wystarczy sie odkryc i juz bedzie inaczej..Tez tak czytam, ale czy byłby az taki duży do początkowej temperatury? Trochę mnie to martwi