• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Do dupy.. nie chce mi sie nic juz.. czekam na okres, zaczelam diete, chce wrzucic cwiczenia, jak nie zajde w ciaze to chociaz zdaze schudnac..

Moze byc pik w dol nawet ponizej temp przed owu, ale to bedzie jednodniowy spadek, jutro powinna odbic do temp po owu lub wyzsza, jesli utrzyma sie nizej lub podskoczy tylko troche to nie wyglada to dobrze.. chociaz jak wiemy- badanie tempki jest obarczone wieloma bledami, wystarczy sie odkryc i juz bedzie inaczej..
Testowałaś? 🙁 kochana, a jak wyniki męża- robiliście jakiekolwiek badania?

reklama
Kiedy robi się taki monitoring najlepiej? W którym dc?
Wiesz co, ja miałam w czwartek drożność i monitoring, w sobotę brałam na wywołanie owulacji Ovitralle więc umówiłam się z lekarką na podglądnięcie jak wygląda wszystko po owulacji i czy była ale pewnie zależy od lekarza 🙂
A sam monitoring zaczyna się ok 10dc

@Kaalaa przykro mi 😢 może pora ruszyć z jakimiś badaniami głębszymi?

Dzień dobry wszystkim! Miałam testować dopiero w sobotę ale nie wytrzymałam. Robiłam już wczoraj jeden test i wydawało mi się że widzę cień cienia cieni pod światło, więc uznałam to za linię parowania. Ale rano powtórzyłam, bo coś inaczej się czuję. Dzisiaj 10 dpo, tak się boję że znowu będzie coś nie tak ☹️
To jest piękna kreska jak na 10dc! Od razu ją widać

Dzień dobry wszystkim! Miałam testować dopiero w sobotę ale nie wytrzymałam. Robiłam już wczoraj jeden test i wydawało mi się że widzę cień cienia cieni pod światło, więc uznałam to za linię parowania. Ale rano powtórzyłam, bo coś inaczej się czuję. Dzisiaj 10 dpo, tak się boję że znowu będzie coś nie tak ☹️
Kreska wymarzona , rozowiutka 🥰

Testowałaś? 🙁 kochana, a jak wyniki męża- robiliście jakiekolwiek badania?
No wlasnie mielismy robic w tym miesiacu co byl biochem, ale jakos sie rozmylo.. teraz go cisne, moze sie wyrobi przed najblizsza owu, a jak nie to tuz po, zeby zostawic sobie rezerwe na plodne a nie musiec trzymac do badania..
Wiesz co, ja miałam w czwartek drożność i monitoring, w sobotę brałam na wywołanie owulacji Ovitralle więc umówiłam się z lekarką na podglądnięcie jak wygląda wszystko po owulacji i czy była ale pewnie zależy od lekarza 🙂
A sam monitoring zaczyna się ok 10dc

@Kaalaa przykro mi 😢 może pora ruszyć z jakimiś badaniami głębszymi?
mam nadzieje ze jutro/pojutrze bedzie okres, wtedy na sobote idealnie wypadnie mi 3 dc i pojde zbadam amh, prolaktyne i nie pamietam co tam jeszcze, wtedy tylko wymazy mi zostana, reszte zbadalam.. no a maz musi skoczyc na swoje..

Dzień dobry, ja w drodze na histero. Cykam się trochę 😬 Proszę o kciuki, żeby te zrosty były i żeby dało się je łatwo usunąć 😅 To byłby dla mnie idealny scenariusz
Trzymam kciuki kochana👌
O, fajnie :D ja wróciłam z miesiąc temu do Simsów, już tak z 18 lat w nie gram 😆
Ohhh sto lat nie grałam, ale byłam kiedyś nałogowym graczem ;p wszystkie części miałam
To jest piękna, wyraźna kreska. Bez cienia wątpliwości :) super !
Ja katuje Wiedźmina, tzn. z reguły w weekend jak znajdę, godzinkę czy dwie czasu.
Ohhhh kocham Wiedźmina, najlepsza gra. Ja ostatnio skończyłam hogwarts legacy
Do dupy.. nie chce mi sie nic juz.. czekam na okres, zaczelam diete, chce wrzucic cwiczenia, jak nie zajde w ciaze to chociaz zdaze schudnac..
Tule Cie mocno. Też liczyłam, że teraz się uda :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry